Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
GAVIOTA SIMBAC: Model special de copertine pentru terase
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 06 Nov 2012 11:31
Tehnica si design imbinate intr-o sinergie armonioasa. Sistemul copertinelor UVE este deosebit prin integrarea a doua copertine Ares in grinda transversala.
Un sistem de copertine mobile retractabile intr-o varianta speciala. Tehnica si design imbinate intr-o sinergie armonioasa. Sistemul copertinelor UVE este deosebit prin integrarea a doua copertine Ares in grinda transversala, reprezinta o dovada a tehnologiei ultramoderne, acoperirile specifice ale bratelor articulate in casete ermetice fiind expresia constiintei pentru design. Toate acestea intr-o calitate impecabila a executiei.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza