Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
GAVIOTA SIMBAC: Solutii inedite de protejare a teraselor
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Nov 2012 14:10
Peretele de vant de la Gaviota Simbac WindWall este realizat complet din aluminiu si polimer transparent pentru a oferi structurii o durata lunga de viata fara interventii si/sau intretinere. Structura sa poate sa fie personalizata prin alegerea unei nuante dintr-o vasta gama de culori, anume pentru a satisface exigentele clientilor cat si pentru a integra structura in diverse contexte arhitecturale. Structura peretiilor de vant Gaviota Simbac prevazuta cu polimer transparent, permite exploatarea la maxim a spatiilor exterioare.

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza