Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Grupul PM a lansat linia de produse inovative si sustenabile TSV Thermo Green
Grupul PM a lansat linia de produse inovative si sustenabile TSV Thermo Green
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 17 Mai 2023 16:00
Grupul PM a lansat pe piata accesoriilor pentru izolarea tamplariei din lemn si PVC linia de produse TSV Thermo Green produse dintr-un material functional realizat 100% din PET reciclat cu caracteristici de eficienta termica sporita.
Performata izolare termica U: 0,6 W/(m²k) - superioara majoritatii geamurilor tripan existente in piata.
„Grupul PM cauta mereu solutii la nevoile identificate pe teren, printr-un proces permanent de inovare, lansam produse noi care sa acopere si cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste constructiile pasive, eficiente termic. Sustenabilitatea ne preocupa de aceea cautam materiale de productie sustenabile pe termen lung in conformitate cu standardele nZEB fie prin caracteristicile tehnice remarcabile fie prin procedeul de productie. TSV Thermo Green este un exemplu in acest sens remarcandu-se si prin materialele reciclate din care este produs dar si prin calitatile functionale pe care le indeplineste” - Simona Urs, manager general Grup PM.
TSV Thermo Green este un material cu o greutate redusa dar cu o rezistenta mecanica ridicata. Usurinta in manevrare si caracteristicile tehnice superioare pozitioneaza materialul termoplastic TSV Thermo Green ca un material cu multiple posibilitati de utilizare in domeniul constructiilor.
Linia de produse TSV Thermo Green cuprinde:
• Profil inaltare solbanc adaptat pentru toate tipurile de profile de fereastra
• Profil de termoizolare a soclului utilizat pentru termoizolarea si hidroizolarea optima a usilor
• Precadre
• Placa termoizolare sub glaf exterior/ interior
Produsul poate fi livrat in 2 - 3 zile lucratoare in functie de zona tarii de unde este realizata comanda.
TSV Thermo Green face parte din linia de produse lansate de companie sub brandul TSV care reprezinta identitatea unui sistem premium de glafuri din aluminiu, performant atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.
***
Grupul PM cu o experienta de peste 20 de ani pe piata accesoriilor pentru tamplaria din lemn si PVC, este prezent in piata la nivel global cu doua divizii de produs prin companiile: PM Technic Elements si PM Aluminium Line. Logistic depozitele companiei se regasesc in tari precum Romania, Italia si Ungaria, compania fiind intr-o continua expansiune.
Cu peste 2.000 de produse in portofoliu care deservesc peste 5.000 de clienti din 7 tari, produsele PM realizate in fabrica PM din Turcia se diferentiaza in piata prin calitate si caracteristici inovatoare, aducand beneficii de timp si calitate clientilor. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left