Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 18 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HELIOS lanseaza primul showroom virtual de ferestre si usi din Transilvania
HELIOS lanseaza primul showroom virtual de ferestre si usi din Transilvania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 02 Nov 2020 14:23
Helios, companie producatoare de tamplarie termoizolanta din PVC si aluminiu lanseaza pentru clientii si partenerii sai primul showroom virtual de ferestre, usi si culisante din Transilvania.
Cu un portofoliu extins de produse din aluminiu si PVC, Helios vine in contextul economic actual in intampinarea nevoilor clientilor sai punand la dispozitie posibilitatea de alegere a produselor dorite pe o platforma online. Clientii vor fi ghidati in acest tur virtual de catre unul din reprezentantii de vanzari Helios care va oferi consiliere si recomandari in functie de nevoile functionale si estetice ale clientului.
Showroom-ul virtual acopera o gama variata de produse din PVC si aluminiu, pornind de la gama economica pana la gama premium. Pot fi vazute ferestre si usi realizate pe profile din PVC cu 5, 6 si 7 camere cu dimensiuni de profile de 70 mm, 76 mm si 88 mm. Din gama premium, clientii pot vedea ferestre si usi placate cu aluminiu, produse cu balamale ascunse, paneluri de usi cu design modern sau culisante din PVC sau aluminiu.
“Vanzarea de tamplarie este o vanzare consultativa, clientii nu vor achizitiona acest tip de bunuri online ca si alte bunuri de larg consum. Orice casa are caracteristicile ei si evident niste nevoi de izolatie termica si fonica sau diferite grade de securitate, in plus orice client are propriile lui alegeri estetice. De aceea am oferit posibilitatea de a vizualiza produsele noastre simultan cu discutia cu consilierul Helios de vanzari”, a mentionat Bogdan Stauder, Director General Helios.
Procesul de vanzare pe aceasta platforma virtuala este extrem de simplu pentru clienti: pe baza formularului din site-ul ferestrehelios.ro, sectiunea showroom virtual, pot alege ziua si ora la care doresc sa fie contactati de catre un reprezentant Helios, apoi acceseaza in ziua stabilita link-ul shwroomului virtual simultant cu conversatia telefonica sau aplelul video stabilit cu reprezentantul de vanzari. Acesta il va ghida prin tur si va oferi informatii legate de produsele alese.
Platforma este disponibila atat clientilor finali cat si partenerilor revanzatori Helios, care la randul lor pot urma aceeasi pasi in procesul de vanzare.
Despre Helios
Helios inseamna 400 de ferestre realizate pe zi, 15 ani de activitate, aproape 20.000 metri patrati suprafata de productie, 200 de angajati si peste 500 de colaboratori in 8 tari.
Helios este marca sub care BDM Grup Invest produce si comercializeaza ferestre si usi termoizolante de PVC si aluminiu inca din anul 2004. Activitatea de productie se desfasoara intr-o locatie dotata cu utilaje de ultima tehnologie, complet automatizata. Liniile de productie ultramoderne URBAN si RAPID, gestiunea atenta a calitatii, personalul calificat si colaborarea cu cei mai buni furnizori - Profine, Cortizo, Saint Gobain, Guardian, Roto si Winkhaus - sunt doar cateva din punctele forte ale marcii ce au generat success pe piata locala dar si cea europeana. Helios exporta produse de PVC si aluminiu in tari ca Franta, Italia, Elvetia, Belgia, Germania sau Austria. Informatii suplimentare, la www.ferestrehelios.ro 
 
TELECOAUTOMATION
2020-video-C_
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE