Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LIPOPLAST a lansat noua gama de produse Anti-Covid-19
LIPOPLAST a lansat noua gama de produse Anti-Covid-19
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 11 Mai 2020 05:00
Inca de la inceputul pandemiei Covid-19, firma Lipoplast a fost implicata activ in mai multe campanii umanitare.
Din pacate, si situatia economica sufera, iar toate companiile din domeniul nostru de activitate resimt acest lucru. Noi dorim sa venim in sustinerea mediului de afaceri local prin scoaterea la vanzare a unei cote din productia noastra de geam termopan la un pret de productie fara adaos comercial. Preturile promotionale sunt pozitionate incepand de la configuratia T4+Low-E la 14,99 euro/mp plus TVA.
De asemenea, am lansat noua gama de produse Anti-Covid-19.
Cu totii stim ca este nevoie sa revenim la o viata normala si acest lucru urmeaza sa il facem pas cu pas. Noua gama de produse Anti-Covid ne ajuta sa facem acest urmator pas.
Credem cu convingere ca doar sustinandu-ne reciproc vom reusi sa trecem cu bine peste aceste grele incercari care ne-au lovit, atat in plan personal, cat si profesional. Informatii suplimentare, la www.lipoplast.ro    
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza