Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
MEESENBURG detine un nou depozit in Bacau
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 14 Aug 2018 17:56
Grupul Meesenburg continua sa creasca.
„Suntem multumiti de extinderea locatiilor noastre in cadrul Meesenburg Romania. Pe langa locatiile deja existente din Targu Mures si Timisoara, va prezentam cu mandrie noua noastra locatie in Bacau. Acesta locatie excelenta ne permite sa satisfacem cererea pentru partea de est a Romaniei si sa oferim servicii ideale clientilor nostri”, au precizat reprezentantii Meesenburg.
Compania Meesenburg a fost infiintata in anul 1758 de catre Paul Danielsen, in localitatea Flensburg (Germania). Firma a fost preluata in anul 1919 de catre Matthias Meesenburg. In anul 2016, firmele din Cehia, Romania si Slovacia au devenit parte a Meesenburg.
In portofoliul Meesenburg se gasesc, in prezent, peste 120.000 de produse. Principalele categorii prezente in oferta sunt reprezentate de: incuietoare si armaturi pentru ferestre si usi, profile, garnituri si umpluturi, tehnologia montajului si a suprafetelor, armaturi pentru mobilier, tehnologia securitatii si automatizarea cladirilor, unelte, masini si protectia muncii si echipamente industriale si elemente constructive. Informatii suplimentare, la www.meesenburg.com 
 
rehau
TSV
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza