Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PINUM Doors & Window a redeschis toate magazinele de prezentare din tara
PINUM Doors & Window a redeschis toate magazinele de prezentare din tara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 29 Mai 2020 05:10
Incepand cu data de 4 mai 2020, s-au redeschis showroom-urile Pinum din Bucuresti si din tara.
Managerii Pinum au luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoastra, cat si personalul Pinum sa fiti in siguranta.
Va rugam ca in showroom-urile Pinum sa purtati masca, sa va dezinfectati mainile la intrare si sa pastrati distanta de 2 metri fata de ceilalti clienti!
Despre Pinum Doors & Windows
Compania Pinum Doors & Windows este o parte importanta a grupului Nusco (Italia) si detine una dintre cele mai mari capacitati productive de usi din Romania. In portofoliul sau se regasesc o gama diversa de usi (de interior, de intrare, metalice, blindate, rezistente la foc etc.) si ansambluri de tamplarie termoizolanta (din lemn stratificat, lemn-aluminiu, aluminiu si PVC). De asemenea, societatea are in derulare colaborari cu producatori cunoscuti de parchet stratificat.
Firma detine doua showroom-uri in Bucuresti si este prezenta in peste alte 25 de spatii de expunere si vanzare, apartinand distribuitorilor din toata tara. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza