Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - QFORT lanseaza primul showroom online pentru tamplarie termoizolanta
QFORT lanseaza primul showroom online pentru tamplarie termoizolanta
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Mar 2020 11:34
Pentru a veni in intampinarea nevoilor tuturor clientilor nostri, in contextul restrictiilor de circulatie si a recomandarilor autoritatilor din aceasta grea perioada, QFORT lanseaza primul Showroom Online pentru produse de tamplarie termoizolanta din Romania.
Astfel, daca esti interesat de renovarea locuintei tale, sau esti in plin proces de constructie a casei si vrei sa folosesti timpul liber pe care il ai acum la dispozitie pentru a lua cele mai intelepte decizii in materie de tamplarie termoizolanta si accesorii pentru casa ta, poti face acest lucru din confortul si siguranta propriei tale case, fara deplasari sau alte eforturi suplimentare!
Cum functioneaza?
1. Programezi o discutie online cu un reprezentant QFORT, in functie de disponibilitatea ta, aici.
2. Primesti confirmarea programarii tale, prin e-mail, alaturi de un link pe care va trebui sa il accesezi la data si ora la care te-ai programat si alte instructiuni pentru o buna desfasurare a discutiei online.
3. In cadrul discutiei propriu-zise vei putea vedea in direct produsele care te intereseaza asa cum sunt ele expuse in Showroom si vei putea primi consultanta de la specialistii nostri, care iti vor raspunde la intrebari si iti vor oferi cele mai bune solutii pentru nevoile tale.
4. Dupa incheierea conversatiei video, consultantul QFORT iti va transmite oferta pentru produsele dorite, in functie de nevoile si cerintele tale specifice;
De ce ai nevoie pentru a putea programa o discutie online cu un reprezentant din Showroom-ul QFORT?
1. Conexiune buna la internet, pe calculator / laptop sau smartphone;
2. Casti cu microfon, conectate la calculator sau la smartphone, verificate inainte pentru a te asigura ca functioneaza;
3. Video camera functionala, doar optional, in conditiile in care doresti ca reprezentantul nostru sa te poata vedea la randul sau;
4. Browser Google Chrome, doar in cazul in care discutia online se va desfasura de pe calculator / laptop;
5. Aplicatia Zoom instalata. In email-ul de confirmare vei primi un link pentru a descarca aplicatia. Iti recomandam sa descarci aplicatia inainte de data si ora alese pentru discutie, astfel incat in momentul conferintei video doar sa accesezi linkul transmis de catre reprezentatul nostru, care te va directiona direct catre conferinta.
Care sunt avantajele Showroom-ului online?
- Nu este nevoie sa te deplasezi, prin urmare, atat tu, cat si familia ta, veti fi in siguranta;
- Economisesti timpul pe care l-ai fi petrecut in trafic, daca ai fi venit personal;
- Beneficiezi de aceeasi calitate a serviciilor, dar din confortul propriei case;
- Poti invita in video conferinta si alte persoane din familie, care poate nu sunt langa tine in acest moment, pentru a te consulta cu acestea in privinta celei mai bune alegeri.
Pentru noi, siguranta si sanatatea clientilor si partenerilor nostri sunt prioritare, de aceea avem incredere ca prin intermediul Showroom-ului Online te vom putea ajuta sa nu ramai in urma cu proiectele pe care le ai in desfasurare, intr-un mod cat mai sigur, cat mai simplificat si cat mai rapid.
Proiectul Showroom-ului Online a inceput in Romania pentru a raspunde cererii si nevoilor voastre si va fi extins in curand in Italia si Canada.
 
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK