Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REHAU GENEO, desemnat "Produsul anului 2019" de Callwey Architekturverlag
REHAU GENEO, desemnat "Produsul anului 2019" de Callwey Architekturverlag
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Oct 2019 17:31
In calitate de expert in industria polimerilor, REHAU a creat sistemul de ferestre GENEO armate cu fibre prin care combina stabilitatea si utilizarea durabila a materialelor cu eficienta energetica si o mare flexibilitate arhitecturala. Acest fapt i-a adus lui GENEO distinctia de "Produsul anului 2019" acordata pentru prima data de catre prestigioasa revista germana de arhitectura Callwey, juriul fiind unul distins, format din experti in arhitectura si mass-media.
In ultimul deceniu, REHAU a produs peste 50.000 de kilometri de profile de ferestre din materiale compozite din fibra. Anul acesta, GENEO a fost relansat cu ajutorul inaltei tehnologii prin care s-a dezvoltat suplimentar RAU-FIPRO X, ce imbunatateste semnificativ indicatorii de performanta.
„Expertiza in folosirea materialelor sofisticate sta la baza sistemelor de ferestre flexibile si inteligente care raspund celor mai ridicate cerinte de design si estetica”, explica Peter Kotzur, directorul de Marketing Window Solutions la REHAU. Distinctia obtinuta subliniaza acest lucru.
Posibilitati nelimitate pentru arhitecti
In sistemul de profil de ferestre GENEO de la REHAU, combinatia dintre miezul de profil patentat realizat din RAU-FIPRO X, ce reprezinta un profil optimizat si sistemul de armare integrat IVS, asigura stabilitatea maxima fara armare din otel. Prin evitarea unui astfel de pod termic, GENEO atinge o valoare Uf de pana la 0,79 W / m²K si reduce consumul de energie cu pana la 76%. Cu materialul de inalta tehnologie RAU-FIPRO X, REHAU a redefinit limitele a ceea ce este posibil atunci cand vine vorba de dimensiunea ferestrei. Datorita materialului compozit optimizat, de exemplu, pot fi realizate elemente de ferestre din podea pana la tavan, in standard alb, pana la 2,80 metri inaltime si pana la 1,60 metri latime. Pana acum, astfel de constructii erau rezervate doar profilelor din aluminiu. Chiar si constructii de cadre colorate pot fi realizate cu o inaltime de pana la 2,70, un nou punct de referinta in industrie.
Cu peste 400 de modele, programul KALEIDO COLOR detinut de REHAU ofera arhitectilor o mare libertate creativa. Atunci cand proiectantul combina carcasa din aluminiu cu un profil din versiunea KALEIDO WOODEC, obtine un aspect de fereastra din lemn-aluminiu de inalta calitate. KALEIDO WOODEC arata si se simte ca lemnul si este usor de intretinut si durabil.
Functionalitatea GENEO poate fi extinsa cu usurinta prin solutii inteligente REHAU, precum Smart Guard, protectia preventiva impotriva intrusilor sau INOVENT, sistemul de ventilatie inteligent. Cu materialul de inalta tehnologie RAU-FIPRO, REHAU contribuie inca din faza de productie, la un design mai sustenabil. Compania foloseste sectiuni de profil si ferestre vechi din plastic armat cu fibre de sticla in programul de reciclare ECO PULS special dedicat pentru tratament calificat si reciclare.
Expozitie pana la sfarsitul lunii noiembrie
Toate "Produsele anului 2019" premiate de Callwey Verlag vor putea fi vizionate la Muzeul Deutsches Architektur din Frankfurt pana pe 24 noiembrie 2019. Mai multe informatii despre sistemul de profil pentru geamuri armat cu fibre GENEO pot fi gasite aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE