Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REYNAERS ALUMINIUM deschide showroom-uri in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara
REYNAERS ALUMINIUM deschide showroom-uri in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 25 Feb 2021 12:07
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, anunta deschiderea a trei noi showroom-uri in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, ca parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piata locala ce a continuat chiar si in contextul crizei globale.  
Spatiile au fost realizate pentru a deservi firmele de arhitectura, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si nu in ultimul rand beneficiarii finali. Astfel, showroom-urile combina atat aspectele tehnice, cat si cele de design ale brandului Reynaers.
Portofoliul de produse si solutii ce se regaseste in showroom-uri cuprinde inovatiile recent lansate, de la ultimele extensii ale sistemelor Reynaers pentru ferestre si usi, usi glisante si pereti cortina, dar si cea mai noua gama de accesorii, toate intr-o paleta diversa de culori in armonie cu noile tendinte arhitecturale. Mai mult, datorita preluarii distributiei de Forster in Romania, cei interesati pot gasi si mostre din otel ale acestor produse.
“Compania Reynaers Aluminium era deja prezenta in aceste zone importante ale tarii de cativa ani, prin echipele tehnico-comerciale. Astfel, decizia de a ne extinde cu showroom-uri in Iasi, Timisoara si Cluj a venit natural. Aceste orase sunt poli de business importanti ce se bucura anual de proiecte de dezvoltare importante, astfel ca asteptarile noastre in ceea ce priveste cresterea cifrei de afaceri sunt ridicate. In plus, pozitionarea geografica a acestor orase ne permite si faciliteaza prezenta companiei uniform in intreaga tara”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
Showroom-urile ocupa suprafete de aproximativ 100 mp fiecare, cu echipe formate din 2 sau 3 persoane: reprezentant de vanzari, consultant tehnic si consultant pentru arhitecti. Mai mult, acestea pun la dispozitia partenerilor, in special pentru firmele locale de tamplarie si arhitectura, toata infrastructura necesara pentru intalnirile acestora cu clientii lor.
Cele trei showroom-uri continua proiectul de dezvoltare al companiei alaturi de alte proiecte de anvergura initiate in anul 2020 precum finalizarea livrarilor pentru One Mircea Eliade si Tiriac Tower, colaborarea cu One United Properties pentru proiectul Neo Floreasca Lake sau proiectul Sema Parc pentru care livrarile continua si in anul acesta, dar si lansarea a doua noi produse Masterpatio (usi glisante) si Element Façade 7 (perete cortina fatada element).
Despre Reynaers Romania
Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile din aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializeaza in 70 de tari. Infiintat in 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajati, in peste 40 de tari, la nivel mondial si a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 580 milioane euro.
Prezenta pe piata locala din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrarile de referinta se numara Oregon Park, Brasov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, One Floreasca City, Tiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti etc.
Reynaers Aluminium Romania a fost desemnat in 2019 cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate in cadrul galei CIJ Awards. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
ghid_montaj
rehau
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE