Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REYNAERS incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro
REYNAERS incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 19 Dec 2017 17:00
Reynaers Romania, unul dintre liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere, anunta incheierea anului 2017 cu o cifra de afaceri estimata la 7 milioane euro, iar pentru 2018 compania vizeaza dezvoltarea canalului de distributie prin deschiderea unui nou showroom in centrul Bucurestiului.
Dezvoltarea afacerii Reynaers Romania a continuat si in 2017 fiind sustinuta de implicarea in unele dintre cele mai mari proiecte locale, dar si de cresterea proiectelor pentru export. In prima jumatate a anului 2017 a inregistrat afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro. La finalul trimestrului 3 cifra de afaceri este cu 21% mai mare decat in 2016. Pentru 2018 compania isi propune o majorare de aproximativ 10%.
„In ceea ce priveste piata locala, 60% din vanzari sunt reprezentate de profilele destinate peretilor cortina. Distributia de astfel de sisteme este cea mai dinamica arie a business-ului nostru. In cadrul acesteia realizam proiecte care ne solicita solutii non-standard, creative. Sunt concepte arhitecturale sau executionale complexe care ne inspira echipa si in care punem multa pasiune pentru a sfida limitele ingineresti percepute la prima impresie. Pe plan secund, cu 30% din vanzari, se pozitioneaza reperele pentru usi si ferestre, restul fiind atribuit reperelor pentru usi glisante, pliantelor, verandelor si celorlalte solutii”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
2017 a marcat relocarea activitatii companiei intr-un singur centru logistic de aproximativ 2000 metri patrati care gazduieste showroom-ul de prezentare a celor mai noi solutii de aluminiu si accesorii, birourile administrative, centrul de training si testare Reynaers dar si zona de depozit.
Anul acesta Reynaers Romania a furnizat solutii pentru proiecte rezidentiale din Romania precum One Herastrau Plaza, One Charles de Gaulle, Amber Gardens, Rahmaninov Residence, Barrio Residence, dar si pentru institutii precum American International School of Bucharest. La nivel international, compania a furnizat solutii pentru proiectele Metropol Park (Berlin) si Hotel Wyndham (Frankfurt) din Germania.
Pentru 2018, compania vizeaza dezvoltarea canalului de distributie prin deschiderea unui nou showroom in centrul Bucurestiului, dar si extinderea la nivel national, care in acest moment acopera zone in continua dezvoltare, precum Cluj, Timisoara, Bacau si Iasi. Noul showroom va beneficia de un design inovator, interactiv, conceput pentru a introduce clientii in cele mai noi tendinte din domeniul constructiilor.
--
Cu sediul central in Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul dintre liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. Reynaers Romania are in prezent peste 1000 de clienti din categorii variate precum: investitori directi sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecti si firme de tamplarie. Prezenta pe piata locala din 1996, Reynaers Romania a realizat peste 500 de proiecte si este cea mai mare reprezentanta din Europa de Est. Printre proiectele care au devenit puncte de referinta ale activitatii companiei se numara Oregon Park, Afi Park, Aeroportul Henri Coanda, Promenada Mall, Brasov Business Park, Malmo Towers Craiova, Aeroportul din Cluj-Napoca si multe altele. Infiintata in anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajati in 37 de tari din intreaga lume si exporta in peste 60 de tari de pe 5 continente. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left