Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
REYNAERS: Investitiile de 100 milioane euro in digitalizare premiate
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 23 Feb 2018 22:02
Liderul european specializat in dezvoltarea solutiilor din aluminiu pentru ferestre si usi Reynaers a investit in ultimii ani peste 100 de milioane de euro in automatizarea si digitalizarea intregului lant de activitati, se arata intr-un comunicat al societatii belgiene.
Reynaers Aluminium a primit la data de 7 februarie 2018 premiul "Factory of the Future" de la Federatia Tehnologica Belgiana Agoria si SIRRIS, centrul colectiv pentru industrie tehnologica din Belgia. Prin acest premiu, compania Reynaers Aluminium este recunoscuta si recompensata pentru procesul sau de transformare de la un furnizor clasic la o organizatie activa de inalta tehnologie. Procesul de transformare, care a inceput in 2012, a dus la o crestere de 32% a cifrei de afaceri si la o crestere de 29% a numarului de angajati ai grupului. Procesul de digitalizare a dus la o reducere semnificativa a timpilor in diverse procese si la cresterea productivitatii.
„Cand am decis in 2012 sa inchidem lantul digitalizarii cu un proces ambitios de transformare, am ajuns la concluzia importanta ca am realizat progrese reale prin abordarea intregului sistem, nu doar prin a ne concentra asupra imbunatatirii produsului. Datorita imbunatatirii considerabile a timpului de livrare a tamplariei de aluminiu, am obtinut un avantaj competitiv important”, spune Michel van Put, Chief Marketing Officer - CMO al Reynaers Aluminium.
Juriul a apreciat strategia companiei Reynaers Aluminium de a realiza multe din etapele procesului de productie si tehnologiile de baza in interiorul firmei si de a le digitaliza la o scara cat mai larga. Acest lucru face din Reynaers o companie atipica si inovatoare, care se poate diferentia pe pietele nationale si internationale extrem de competitive. Juriul a fost impresionat si de investitiile pe care Reynaers Aluminium le-a facut in imbunatatirea proceselor de productie, in utilaje ergonomice de ultima generatie si in suportul tehnologic si organizational oferit fabricantilor.
Cea mai recenta realizare in planul ambitios de digitalizare a fost constituita de deschiderea campusului Reynaers (din Duffel, Belgia) la sfarsitul anului 2017, completata cu extinderea depozitelor la 60 000 mp si, astfel, inaugurarea celui mai mare centru european ce furnizeaza si izoleaza profile de aluminiu. Campusul Reynaers gazduieste, de asemenea, cea mai avansata tehnologie digitala, inclusiv o camera unica de simulare virtuala denumita Avalon; un showroom cu numeroase aplicatii digitale si cel mai mare centru privat de testare a sistemelor de aluminiu din Europa.
„Ca urmare a imbinarii lumii reale cu lumea digitala la nivelul intregului lant de procese, ne consolidam pozitia pe piata si pozitionam fundamental grupul Reynaers Aluminium ca o companie internationala, cu sediul in Belgia. Mai mult decat atat, cream oportunitati de angajare si asiguram bunastarea financiara a companiei noastre”, concluzioneaza Michel van Put. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro
 
TSV
rehau
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza