Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Septembrie 2020
Home
RTH PROCONSTRUCT a lansat in premiera o usa de garaj personalizata cu imagini
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 21 Oct 2014 17:34

In premiera in Romania, compania RTH Proconstruct a realizat, in parteneriat cu echipa www.FotoTapet.ro, prima usa de garaj personalizata cu imagini, in proportie de 100%, care este expusa acum in showroom-ul companiei din Str. Centurii nr. 11, Bragadiru - Ilfov, ca si usa aniversara, la 10 ani de activitate RTH pe piata inchiderilor rezidentiale si industriale, din tara noastra.

Usa de garaj RTH personalizata cu FotoTapet este acum la dispozitia clientilor intr-un numar infinit de variante. De la peisaje exotice, pana la lucrari abstracte, usa de garaj va deveni centrul imaginatiei oricui isi amenajeaza sau reamenajeaza casa. Materialul utilizat pentru realizarea FotoTapetului aplicat pe usile de garaj marca RTH, NU este hartie rezistenta la adeziv, NU este hartie autocolant, NU este un plastic pe care se face inscriptionarea!
   
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
TELECOAUTOMATION
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
deceuninck_belgium
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE