Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home
SAINT-GOBAIN lanseaza Cool-Lite KN 148 II Rapsodia, model avansat de sticla
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Iun 2021 10:42
Saint-Gobain Romania lanseaza un model avansat de sticla, COOL-LITE® KN 148 II RAPSODIA. Cel mai recent produs Saint-Gobain Building Glass este inspirat de eclectismul peisajului autentic romanesc, o sinteza de stiluri si influente din culturi si epoci diferite. COOL-LITE® KN 148 II RAPSODIA se remarca printr-o nuanta ivorie subtila, dar si prin performante tehnice care contribuie la obtinerea de cladiri eficiente energetic si la crearea unui mediu interior confortabil si placut.
Acest nou tip de sticla face parte din gama COOL-LITE® KN, ale carei performante le perpetueaza cu succes, asigurand conditii optime de locuire si utilizare din punct de vedere al confortului vizual si termic din interior. Sticla KN 148 II RAPSODIA este conceputa pentru a asigura un control solar excelent, fapt ce asigura protectie termica pe timp de vara si o transmisie luminoasa care permite o calitate speciala a iluminarii, reducand puternic „efectul de orbire”. Detine cel mai performant coeficient de transfer termic, in comparatie cu produsele similare de pe piata, asigurand un ambient placut din punct de vedere al confortului interior pe timp de iarna.
„Folosindu-ne de expertiza noastra, spiritul pentru inovatie si pasiunea pentru cercetare si dezvoltare, la Saint-Gobain, reusim sa proiectam de fiecare data produse si solutii de o calitate ridicata. Deoarece credem in importanta imbunatatirii constante a produselor, lansam un nou model avansat de sticla care asigura un mediu de viata mai placut, mai confortabil si care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice a cladirilor. In plus, ne bucuram ca acest produs este fabricat 100% in Romania, productia locala fiind un factor important care ne ajuta la scaderea semnificativa a amprentei de carbon.”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Performantele tehnice si versatilitatea estetica permit sticlei COOL-LITE® KN 148 II RAPSODIA sa fie utilizata atat pentru cladiri rezidentiale moderne, precum si pentru cladiri industriale, comerciale si de birouri.
***
Saint-Gobain proiecteaza, produce si distribuie materiale si solutii pentru pietele de constructii, mobilitate, medicina si alte aplicatii industriale. Dezvoltate printr-un continuu proces de inovare, acestea pot fi gasite pretutindeni, in spatiile de locuit si in viata de zi cu zi, oferind stare de bine, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice.
Aceasta strategie de dezvoltare responsabila este ghidata de scopul Saint-Gobain, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”, in conformitate cu obiectivul impartasit de toti angajatii Grupului de a actiona in fiecare zi pentru a face lumea un loc mai frumos si mai sustenabil in care sa locuim.
La nivel de grup, Saint-Gobain a realizat vanzari de 38,1 miliarde euro in 2020, avand peste 167.000 de angajati care activeaza in 70 de tari. Grupul s-a angajat sa atinga neutralitatea emisiilor de carbon pana in 2050.
In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cumuland aproximativ 1800 de angajati in 12 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Turda, Suceava si Valenii de Munte.
 
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
DECEUNINCK
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE