Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 26 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Schüco SmartActive: Protectie antimicrobiana pentru manere si profile din aluminiu
Schüco SmartActive: Protectie antimicrobiana pentru manere si profile din aluminiu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2020 14:42
Noul coronavirus COVID-19 tine in prezent intraga lume in suspans. In aceste perioade de raspandire puternica a virusurilor si bacteriilor cerintele de igiena cresc.
Schüco a preluat aceasta provocare dezvoltand Schüco SmartActive - o acoperire antimicrobiana pentru manere si profile din aluminiu. Efectul antimicrobian este datorat particulelor de microargint de inalta puritate incorporate in suprafata. Acoperirea speciala pentru profile din aluminiu SmartActive este disponibila pentru toate sistemele de ferestre Schüco AWS si este folosita doar pentru interior. Bacteriile, virusii si chiar germenii multi-rezistenti mor si nu se mai pot reproduce imediat ce intra in contact cu Schüco SmartActive.
Diferenta este foarte vizibila intre profilele si manerele standard si cele acoperite cu microargint, aceastea din urma avand o protectie antimicrobiana de lunga durata iar testele de laborator au dovedit reducerea germenilor cu 99,9% in interval de 24 de ore.
- acoperire cu microargint fara nanoparticule
- reducere cu 99,9% a germenilor in 24 de ore
- feronerie cu finisaj elox, inox sau cu aspect de inox
Tehnologia Schüco SmartActive a fost patentata si aprobata ca dispozitiv medical, este absolut non-toxica si non-alergenica, poate fi o solutie eficienta pentru viitoarele constructii de spitale, gradinite,scoli, etc.
Pentru detalii despre Schüco SmartActive, click aici!
 
TELECOAUTOMATION
rehau
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE