Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home
SGG: Firma se alatura Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Iun 2012 17:34

De la sfarsitul lunii mai, principalul producator si furnizor de sticla pentru constructii din Romania, Saint-Gobain Glass, a devenit cel mai nou membru al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (www.rogbc.org). Consiliul este o organizatie non-profit care grupeaza companii si profesionisti ce promoveaza cladirile eficiente din punct de vedere energetic si evolutia industriei catre constructii de inalta performanta, tot mai ecologice, dar in acelasi timp profitabile. “Aderarea noastra la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi a venit in mod natural, multe dintre obiectivele Grupului Saint-Gobain regasindu-se si in preocuparile Consiliului”, a comentat Jerome Lionet, Directorul General al Saint-Gobain Glass Romania.

 

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK