Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SN DECO Group isi reia activitatea comerciala in cele mai sigure conditii
SN DECO Group isi reia activitatea comerciala in cele mai sigure conditii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 28 Mai 2020 05:10
Incepand cu data de 18 mai 2020, showroom-ul din Medias al SN Deco Group si-a reluat activitatea in cele mai sigure conditii, desi in perioada aceasta angajatii companiei au fost obligati sa-si limiteze cat mai mult activitatea.
Va asteptam cu cele mai noi colectii de sisteme de umbrire si decoratiuni interioare, pregatite pentru a va face casa acasa!
Nu uitati! Pentru a ne calca pragul, veti fi nevoiti sa purtati masca protectoare de la intrarea pana la iesirea din showroom. 
Despre SN Deco Group
In cadrul grupului de companii SN Deco Group sunt active mai multe linii de business.
Una dintre acestea presupune realizarea tamplariei termoizolante din PVC marca Bastion, care poate fi comandata de pe platforma disponibila online si livrata pe intreg teritoriul tarii. Fabrica detine o capacitate de productie de 160 de unitati pe zi, iar in procesul de executie sunt utilizate sisteme Veka, Profine, Extruplast, feronerie Hoppe, echipamente Elumatec si vitraje Saint-Gobain. Compania asigura, de asemenea, servicii de montaj cu echipe proprii si o gama larga de accesorii, cum ar fi plase de protectie impotriva insectelor, rulouri, glafuri si multe altele.
O alta linie de business presupune realizarea de sisteme de umbrire de interior si exterior, in cadrul fabricii firmei Lariana, membra a grupului. Aceasta s-a specializat in productia, importul si distributia sistemelor de umbrire inca din anul 1995 si a primit, de-a lungul timpului, mai multe premii, precum Locul 1 Top afaceri Romania, Locul 1 Top profit Romania sau Cea mai mare firma din judetul Sibiu. Informatii suplimentare, la www.sndeco.ro si www.lariana.ro
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left