Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: TEMAD doneaza produse specifice pentru doua spitale din Brasov
Covid-19: TEMAD doneaza produse specifice pentru doua spitale din Brasov
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 31 Mar 2020 11:56
In aceste momente extrem de dificile este nevoie de solidaritate si responsabilitate. Actiunile fiecaruia dintre noi conteaza acum mai mult ca niciodata.
Sistemul medical romanesc este pus la grea incercare in lupta cu COVID-19. Este nevoie de toata sustinerea pentru spitalele si cadrele medicale din prima linie care vor ingriji persoanele dragi noua.
Temad se alatura campaniei de combatere a coronavirusului in Romania prin donatii catre Spitalul de Boli Infectioase si Spitalul Clinic de Copii din Brasov, constand in produse de curatare marca Mellerud, masti profesionale FFP3 si semi-masti simple.
Despre Temad
Temad - Brasov este importator si distribuitor national de top pe piata materialelor auxiliare pentru constructii, amenajari si industrie. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioara ce acopera o arie foarte larga de aplicatii si utilizari: adezivi, etanseizanti, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative si speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protectie, sisteme de fixare, abrazive si scule aschietoare, profile din aluminiu si PVC, accesorii pentru zugravit, accesorii pentru termoizolatii si pentru gips-caton, benzi adezive si de etansare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie si bucatarie, produse de curatat, rasini, scule de masurare si de gradinarit. Fiecare produs este rezultatul unor investitii sustinute in cercetare si in dezvoltarea de tehnologii inovatoare si sigure, fiind, de asemenea, realizat cu atentie sporita la impactul asupra mediului si al oamenilor. Informatii suplimentare, la www.temad.ro
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza