Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
TERAPLAST: Primul producator roman de tubulatura care a devenit membru TEPPFA
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Mai 2010 12:27
Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor, a fost acceptata in cadrul TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association), fiind in prezent singurul producator roman de tubulatura si fitinguri din materiale plastice membru al renumitei asociatii europene. Primirea Teraplast in cadrul TEPPFA a fost aprobata cu unanimitate de voturi de catre Adunarea Generala a Asociatiei. Florin Urite, director general Teraplast: Acceptarea Teraplast in cadrul TEPPFA este foarte importanta pentru noi, deoarece in opinia noastra certifica faptul ca directia de dezvoltare a companiei este cea corecta si in concordanta cu cerintele europene in domeniu, in ceea ce priveste calitatea produselor si sustenabilitatea standardelor.
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left