Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home
VEKA anuleaza participarea la Fensterbau dupa reprogramarea in iunie 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Mar 2020 14:36
Consiliul executiv al Grupului VEKA a decis anularea participarii la targul Fensterbau Frontale de la Nuremberg din acest an. Aceasta decizie este rezultatul situatiei de raspandire a epidemiei de Coronavirus, care a devenit mai acuta in ultimele saptamani, precum si a feedback-ului primit din industrie si din partea clientilor.
Amanarea Fensterbau Frontale pana in iunie a fost considerata, la inceput, o sansa buna sa fim prezenti la acest eveniment foarte important din industria in care activam, insa, situatia din Germania si Europa s-a schimbat drastic in ultimele zile. Preocuparea VEKA pentru sanatatea si siguranta angajatilor si a clientilor trebuia sa fie pusa in mod natural peste toate celelalte interese.
“Din punctul nostru de vedere, am luat o decizie corecta. Siguranta, sanatatea si starea de bine a colegilor nostri, a clientilor si partenerilor sunt cea mai mare preocupare. Evident, aceasta decizie ne impacteaza, deoarece stim cat de importanta este aceasta expozitie pentru intreaga industrie. Echipa VEKA astepta cu nerabdare sa prezinte vizitatorilor rezultatele multor luni de munca: cele mai recente inovatii, sistemul de usi culisante complet reproiectat - VEKAMOTION 82, noul sistem de ferestre AluConnect, o solutie inovatoare care imbina eficienta PVC-ului cu avantajele aluminiului. Pentru a oferi in continuare clientilor si partenerilor de afaceri o privire de ansamblu asupra principalelor noutati VEKA, dezvoltam in prezent metode alternative de prezentare cu care vom reveni in curand”, a declarat Andreas Hartleif, CEO VEKA AG.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK