Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA: Sisteme inovatoare pentru ferestre si usi, la Fensterbau Frontale 2020
VEKA: Sisteme inovatoare pentru ferestre si usi, la Fensterbau Frontale 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Feb 2020 16:56
Grupul VEKA va prezenta anul acesta, in cadrul targului Fensterbau Frontale de la Nuremberg, viitoarele solutii pentru constructia de ferestre si usi. Vizitatorii standului de peste 1.100 m² pot vedea ce inseamna sa fii „Pregatit pentru viitor” - deviza sub care VEKA se prezinta publicului in perioada 18 - 21 martie, cu inovatii care revolutioneaza piata de profil.
Seria noutatilor incepe cu noul VEKA AluConnect, o solutie inovatoare care imbina eficienta PVC-ului cu avantajele aluminiului, fara a face compromisuri asupra calitatii sau a performantei produsului. Lucrarile de dezvoltare ale sistemului de usi culisante complet reproiectat - VEKAMOTION 82 au avut la baza atentia pentru design si un proces usor de fabricatie. Cu versiunea de proiectare VEKAMOTION 82 MAX cu element fix, incidenta luminii, deja generoasa datorita noului design ce micsoreaza dimensinile cercevelei este imbunatatita. Astfel, solutiile practice au fost gandite pentru a raspunde unor cerinte importante precum accesibilitatea, securitatea, umbrirea si instalarea simplificata. Mai multe modele expuse vor oferi sansa vizitatorilor sa se convinga de numeroasele avantaje ale noului sistem.
“Suntem convinsi ca, odata cu aparitia noastra la FENSTERBAU FRONTALE in acest an, vom putea arata clientilor din intreaga lume ca avem raspunsuri la intrebarile importante ale viitorului. Obiectivul principal este de a ne plasa clientii in centrul gandirii si actiunilor noastre, pentru a asigura avantajele si succesul competitiv al fiecarui partener VEKA pe termen lung”, a declarat Josef Beckhoff, Membru al Comitetului Executiv VEKA pentru vanzari si marketing.
Tehnologia de finisare a suprafetelor VEKA SPECTRAL, unica in bransa si care a fost introdusa recent cu succes pe piata, va fi utilizata in multe modele expuse, demonstrand rezultatul excelent al multor ani de cercetare in laboratoarele VEKA si o tehnologie care a evoluat constant, concretizata intr-un produs exclusiv. Datorita aspectului sau unic, precum si caracteristicilor sale tehnice excelente, VEKA SPECTRAL cunoaste o cerere din ce in ce mai mare din partea arhitectilor si a proprietarilor de locuinte. Dovada sunt cele noua culori disponibile acum, precum si alte varietati de culori posibile care vor fi expuse.
In zona de umbrire, VEKA va arata noi completari la sistemul de rulouri VEKAVARIANT, care ofera solutii atractive pentru cladirile noi cu jaluzele venetiene sau noi rulouri. Noile cuplaje pot fi utilizate pe sisteme pentru SOFTLINE 76 si SOFTLINE 82 si ofera numeroase avantaje in constructia elementelor de fatada mai mari. Acest lucru face posibila schimbarea directiei de deschidere catre interior si exterior, simplificand totodata instalarea atat pe constructia finita, cat si pe santier.
Aceste inovatii demonstreaza atentia constanta a VEKA de a mentine avantajul competitiv al propriilor producatori pe o piata concurentiala. Din acest motiv, VEKA continua sa-si construiasca profilurile pentru a indeplini standardul de calitate clasa A conform EN 12608 - o caracteristica suplimentara care le diferentiaza in termeni de utilizare maxima si longevitate.
Zona de digitalizare si automatizare reprezinta o componenta importanta in cadrul targului. Dezvoltatorii VEKA si filiala proprie a companiei nou formate, DBS, au dezvoltat in ultimele luni solutii practice si accesibile pentru parteneri.
„Intr-o piata aflata in continua schimbare, in care cerintele si asteptarile clientilor cresc de la o perioada la alta, preocuparea noastra este de a veni cu solutii si inovatii capabile sa raspunda celor mai riguroase exigente. In ceea ce priveste constructia de ferestre suntem aliniati cu pietele mari din Europa si acest lucru ne bucura. Anul trecut am dezvoltat VEKA SPECTRAL cu noi culori, anul acesta continuam seria inovatiilor, iar tot ce vom lansa dupa expozitia de la Nuremberg va fi disponibil pe piata din Romania concomitent cu pietele vestice”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.
Pentru a beneficia de suficient spatiu pentru numeroasele inovatii, suprafata standului expozitional VEKA a fost extinsa la peste 1.100 m². Acest lucru a permis, de asemenea, realizarea unui spatiu adiacent dedicat intalnirilor, ideal pentru discutii si schimburi de opinii cu experti in domeniu si producatori de ferestre din intreaga lume.
 
ghid_montaj
COVID-19
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK