Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home
VELUX: Concursul de arhitectura IVA si-a anuntat castigatorii
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Oct 2010 09:43
La gala de decernare a premiilor International VELUX Award 2010 ce a avut loc sambata, 16 octombrie, in La Rochelle, Franta au fost acordate trei premii si opt mentiuni de onoare. In urma jurizarii, premiul intai a revenit echipei de la Universitatea Hanyang din Seul, pentru proiectul "Constellation of light fields". Proiectul ofera solutii pentru implemetarea unui element imaterial – lumina, in lumea materiala a arhitecturii. "Constellation of light fields" trateaza capacitatea de a valorifica lumina naturala in spatiul urban.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left