Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 21 Decembrie 2024
Hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - TUNC AL: S-a ajuns in etapa votarii planului de reorganizare
TUNC AL: S-a ajuns in etapa votarii planului de reorganizare
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Cosmin Dincu 22 Aug 2016 16:15
Recent, magistratii completului FF7, din cadrul sectiei a II-a civile, de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Olt, au amanat, dupa o serie de contestatii, procesul de insolventa a distribuitorului de profile si accesorii din aluminiu si PVC Tunc Al 2003 - Slatina, administratorul judiciar, reprezentat de societatea profesionala Acsis Solv IPURL, avand sarcina ca, pana la termenul din 10 octombrie 2016, sa convoace adunarea creditorilor pentru votarea planului de organizare, astfel incat sa poata prezenta instantei hotararea respectiva.   
La data de 7 aprilie 2015, judecatorul sindic al completului FF7 a dispus, la cererea Tunc Al 2003, deschiderea procedurii generale a insolventei fata de aceasta societate debitoare. La un termen intermediar, in luna mai a anului trecut, printr-o incheiere de sedinta, acelasi complet a hotarat continuarea procedurii de observatie si intocmirea tabelelor de creante, insa in august acelasi an s-a impus rezolvarea unei contestatii la tabelul de creante, astfel incat evaluarea bunurilor, intocmirea tabelului definitiv al creantelor si redactarea planului de reorganizare au fost posibile abia in prima parte a anului in curs.
Initial, in dosarul aflat pe rolul instantei au figurat creditorii Banca Transilvania SA (sucursala Slatina), Administratia Judeteana a Finantelor Publice Olt (in numele si pentru Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova), Raiffeisen Bank SA, GDF Suez Energy Romania, Terasol OOD, Cez Vinzare SA, Chukurovi & Co, Enigma Export EOOD, Aluplast ZTG Bulgaria si persoanele fizice Tunc Salim si Tunc Tunahan (ce este si administratorul special al societatii aflate in dificultate de plata). Dupa definitivarea creantelor, lista a fost completata, pana la 38 de creditori, cu municipalitatea din Slatina, CNADNR, Desa Metal - Turcia si 21 de persoane fizice.  
***
Fondata in 2003 la Bucuresti, ca producator de aliaje din aluminiu pentru diverse piese folosite in industria mecanica si lucrand, in acel moment, in colaborare cu diverse firme italiene, compania Tunc Al 2003 (avand capital privat strain) si-a extins activitatea in anul urmator, devenind distribuitor de sisteme de profile si accesorii din aluminiu si PVC pentru tamplaria termoizolanta, iar in acest sens a deschis si mentinut doua puncte de lucru in zona Bucuresti-Ilfov. In 2005, activitatea de topire si turnare a aliajelor din aluminiu a luat sfarsit, firma schimbandu-si domeniul de activitate si demarand productia de accesorii din aluminiu si material plastic pentru ferestre si usi (mai precis diverse elemente - manere, coltare, balamale etc. pentru plasele de protectie impotriva insectelor). Codul CAEN sub care se deruleaza operatiunile firmei a ramas insa cel specific turnarii metalelor neferoase usoare, iar in planul de reorganizare se mentioneaza mentinerea acestei activitati. Interesant este insa faptul ca, in 2014, societatea aflata acum in dificultate de plata a inregistrat o cifra de afaceri de 18,05 milioane de lei (avand, in medie, 22 de salariati si in conditii de profitabilitate), iar in 2013 rulajul s-a plasat la 15,09 milioane de lei. La 31 decembrie 2014, datoriile totale ale firmei se cifrau la 12,23 milioane de lei, in contextul unor creante de 5,62 milioane de lei. Cea mai recenta declaratie a companiei - ce ramane activa - a fost inregistrata pe portalul Ministerului Finantelor Publice in februarie 2016, iar din situatiile financiare anuale aferente lui 2015 rezulta ca firma a ramas cu 19 angajati, raportand un rulaj de 12,5 milioane de lei, respectiv un profit net de 0,6 milioane de lei. In schimb, datoriile totale s-au ridicat la 12,8 milioane de lei, in contextul in care activele imobilizate nu au depasit valoarea de 3,03 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.just.ro
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

Editia
OCTOMBRIE 2024!
- pe site -
 
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
 
hospice doneaza
simonswerk left