Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - URBAN: Lider tehnologic pe segmentul utilajelor pentru tamplarie
URBAN: Lider tehnologic pe segmentul utilajelor pentru tamplarie
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Iul 2015 10:58
Activitatea companiei Urban C&O - distribuitor exclusiv pe piata din Romania al utilajelor profesionale destinate procesarii sistemelor din PVC pentru fabricarea de tamplarie termoizolanta, realizate de Urban GmbH & Co Maschinenbau KG, din Memmingen (Germania) - a fost recompensata cu prilejul ceremoniei de decernare a premiilor din cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina, editia din 2015, cu trofeul EURO-Fereastra, la sectiunea "Inovatie si Tehnologie". Decizia de acordare a distinctiei a fost luata in urma analizei obiective a modului in care a evoluat portofoliul de solutii promovate de compania germana in ultimul deceniu si jumatate pe piata autohtona. Diversitatea ofertei, gradul ridicat de specializare, performanta, precizia si productivitatea ridicata a echipamentelor comercializate reprezinta doar cateva dintre motivele pentru care trofeul a fost decernat firmei din Bucuresti. 
 
Solutii avansate si perfect adaptate cerintelor partenerilor
Resortul ce impulsioneaza intreaga activitate a companiei este constituit de atentia permanenta spre calitate, aceasta referindu-se inclusiv la serviciile asigurate partenerilor locali. Practic, din momentul primului contact cu firmele specializate in fabricatia de ferestre si al identificarii cerintelor acestora, demareaza un proces complex de configurare a unor fluxuri optimizate de productie, care sa asigure performante maxime in conditiile minimizarii consumului de resurse, indiferent de natura acestora (financiare, energetice, umane etc.). Colaborarea continua si dupa instalarea utilajelor, concretizandu-se prin asigurarea aprovizionarii permanente cu piese de schimb si consumabile pentru echipamente, precum si prin oferta de service si consultanta specializata. Unul dintre avantajele majore este legat de posibilitatea dezvoltarii continue a configuratiei existente, prin adaugarea de utilaje care sa asigure cresterea nivelului de automatizare a operatiunilor specifice sau sporirea capacitatii de productie.
 
Consolidare permanenta a marcii si prezenta in peste 100 de state de pe mapamond
Compania-mama din Germania are o experienta de peste o jumatate de secol in productia si comercializarea utilajelor de inalta performanta, caracterizate prin operare facila, grad ridicat de automatizare si fiabilitate recunoscuta pe plan international, ceea ce a facut din societate un adevarat reper in ceea ce priveste inovatia, avand ca obiectiv principal eficientizarea operatiunilor de fabricatie a ansamblurilor de ferestre/usi. Evolutia societatii din anul infiintarii sale (1947) a fost accelerata, de-a lungul timpului reusind sa lanseze pe piata solutii revolutionare pentru fiecare perioada in parte, cum ar fi, de exemplu, prima masina de sudare a profilelor din PVC, cele dintai echipamente CNC cu functionare la mai multe capete, automatizarea operatiunilor de instalare a feroneriei etc. O alta caracteristica esentiala a activitatii Urban este legata de diversificarea productiei, prin implicarea in fabricatia de utilaje pentru productia automata a ansamblurilor de tamplarie cu sticla lipita, precum si in realizarea unor tehnologii complexe de debavurare. In prezent, oferta companiei este completa, cuprinzand inclusiv propriile echipamente pentru debitare si, prin colaborarea cu Schirmer in planul centrelor de prelucrare, clientii beneficiaza de un portofoliu complex de produse, pornind de la cele mai accesibile tehnologii si ajungand la solutii avansate, de maxima productivitate. Aceasta dezvoltare continua a dus la consolidarea marcii pe plan international, actualmente echipamentele Urban fiind disponibile in peste 100 de state de pe intregul mapamond.
 
Procesul de inovare continua pentru cresterea cotei de piata
Avansul tehnologic este evident daca sunt analizate performantele solutiilor existente actualmente in portofoliul companiei, justificand pozitia de lider detinuta de Urban din acest punct de vedere pe piata internationala. In prezent, pe segmentul echipamentelor pentru sudura, seria AKS 6600 stabileste noi recorduri de calitate, viteza, productivitate etc., in vreme ce utilajele pentru debavurare cu axe de mare viteza din gama SV 530 sunt printre cele mai rapide din lume. Oferta disponibila pe piata din Romania este completa si include atat solutii noi (pornind de la linii pentru debitare, trecand la masini de prelucrare/debavurare si terminand cu centrele de prelucrare), cat si utilaje second-hand. De asemenea, pentru completarea portofoliului de produse, firma germana pune la dispozitia partenerilor din Romania sisteme complexe de etansare profesionala a ansamblurilor de ferestre, fatade si constructii metalice. Pentru toate echipamentele livrate se asigura servicii de instalare, instruire a personalului, service de garantie si post-garantie, asistenta tehnica, precum si o gama completa de consumabile si piese de schimb. Pentru intervalul urmator, intentiile de dezvoltare sunt neschimbate, atentia furnizorului german fiind concentrata, in continuare, spre inovatie prin care se urmareste imbunatatirea caracteristicilor de performanta ale masinilor promovate pe piata mondiala, precum si consolidarea pozitiei de lider tehnologic.  
 
 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left