Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
ADF PROD: Configuratie similara pentru ansamblurile livrate pe plan intern/extern
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2017 17:33
Florin Luca, directorul executiv al companiei ADF Prod, firma autohtona cu activitate semnificativa in domeniul executiei tamplariei din PVC, informeaza ca ferestrele care poarta marca ADF „sunt livrate in aceeasi configuratie atat la nivel national, cat si la export, fiind disponibile in trei game constructive, respectiv ADF Exclusiv, ADF Design si ADF Premium”. In ceea ce priveste sistemele utilizate, oficialul firmei subliniaza ca „ansamblurile termoizolante marca ADF includ profile cu 5, 6 sau 7 camere de izolare, cu o grosime a peretilor exteriori de minimum 3 mm si adancime constructiva de 76 mm, 82 mm sau 92 mm, precum si profile de rigidizare din otel zincat de 1,5 mm sau 2 mm grosime (pentru ferestre) si de 2 mm (pentru usile de balcon si cele rezidentiale), care respecta cerintele de calitate impuse de furnizorul Salamander Industrie Produkte. Vitrajele sunt duble sau triple, cu grosimea pachetului de 24 mm, 32 mm, 40 mm, 48 mm, 52 mm sau 60 mm, iar garniturile sunt gri (pentru ferestrele albe) sau negre (pentru cele colorate). De asemenea, in functie de fiecare model in parte, coeficientul de transfer termic poate atinge valori de Uw = 0,83 W/mpK (ADF Premium), Uw = 0,74 W/mpK (ADF Design) sau Uw = 0,73 W/mpK (ADF Exclusiv)”.
In fabrica ADF functioneaza utilaje Schirmer, Rapid si Urban (pentru fabricarea ferestrelor si usilor din PVC), respectiv Lisec si Intermac (pentru productia geamului termoizolant). Echipamentele pentru vitraje sunt foarte performante (se pot realiza inclusiv pachete de geam izolant cu grosimi de 60 mm) si actioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm, iar linia de productie este complet automatizata, fiecare operatiune fiind monitorizata. Tamplaria ADF poate avea utilizari multiple, dupa cum precizeaza oficialul firmei: „Modelele din oferta asigura un grad ridicat de functionalitate si pot contribui deopotriva la realizarea facila a cladirilor noi, a modernizarilor de imobile, a renovarii  cladirilor istorice sau a conservarii monumentelor de patrimoniu. Produsele ADF incearca, astfel, sa indeplineasca toate cerintele beneficiarilor, care sunt tot mai numeroase, atat din punct de vedere tehnic, estetic, cat si economic, iar diversitatea ansamblurilor pe care le realizam asigura arhitectilor si proprietarilor o libertate nelimitata in ceea ce priveste creativitatea”. Informatii suplimentare, la www.fereastra-adf.ro 
 
2021-video-fer
TSV
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza