Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home
AMBIENT EXPO: Barausse Filomuro, prin White Design and Service Usi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Mar 2017 17:05
In cadrul targului Ambient Expo - destinat specialistilor in amenajari interioare si exterioare - care se desfasoara in perioada 23-26 martie a.c., in cadrul Centrului Expozitional Romexpo din Capitala, in paralel cu expozitiile Construct Expo si Romtherm, compania White Design and Service Usi, din Bucuresti, a decis sa participe in calitate de expozant. Firma reprezinta pe plan national brandul italian premium Barausse, promovand pe piata autohtona nu mai putin de 20 de marci de usi. Dan Dinica, unul dintre fondatorii firmei, precizeaza ca in oferta se regasesc, in principal, produse din categoria premium si, mai nou, din cea economica. "Planurile de popularizare a activitatii din acest an au inclus prezenta la targul Expo Ambient, din Cluj-Napoca, unde am prezentat modelele noastre destinate segmentului economic, recomandate montajului la ansamblurile rezidentiale construite prin programul Prima Casa. La targul Ambient Expo, de la Bucuresti, am decis sa prezentam gama premium. Astfel, in cadrul pavilionului C1, la standul 02, expunem mai multe modele de usi Barausse, din gama Filomuro. Acesta este un tip special de usa, al carei toc este la acelasi nivel cu peretele, iar vizitatorii standului nostru au posibilitatea sa testeze mai multe modele de acest tip. In ceea ce priveste organizarea evenimentului, suntem foarte multumiti, desi accesibilitatea - din punct de vedere financiar - a targului de la Cluj-Napoca a fost mai mare", a precizat Dan Dinica.
In oferta societatii White Design and Service Usi se regasesc solutii pentru orice tip de design si buget, care pot fi, de asemenea, personalizate. „Avem capacitatea sa oferim clientilor solutii optime pentru orice proiect. De exemplu, pe segmentul economic, avem disponibile 25 de modele, toate prevazute cu pervazuri reglabile, pe ambele fete, ceea ce nu este un lucru des-intalnit in oferta furnizorilor de usi pentru ansamblurile rezidentiale. Activitatea noastra se axeaza pe comercializarea unor produse de calitate superioara, fapt demonstrat si de majorarile anuale ale cifrei de afaceri, de cel putin 20%”, a mai spus managerul firmei. Informatii suplimentare, la www.usideinterior.net si www.service-usi.eu
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left