Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - INDEX COMPANII - ATERM SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ATERM SRL

ATERM SRL

Adresa: Str. Gãrii f.n., Medias, Judet Sibiu
Telefon: 0754-042.042
Fax: 0269/833.118
E-mail: office@aterm.ro
Web site: www.aterm.ro
Domenii: Producatori de tamplarie
Descriere activitate
Producator de tamplarie termoizolanta cu profile PVC si aluminiu.
Prezentare companie/institutie
 
Compania Aterm, din Medias, este unul din principalii producatori de ferestre si usi termoizolante din Transilvania. Investitiile permanente in tehnologie si personal, precum si utilizarea profilelor Rehau, a feroneriei Maco si geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain ne asigura realizarea unuia dintre cele mai eficiente produse din domeniu.
 
Fereastra Aterm - Garantam siguranta si confort pe termen lung
- Aterm Forte - Rehau Geneo este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm si garnitura mediana care exista in acest moment pe piata de constructii. Particularitatea sistemelor GENEO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®.
- Aterm Design - Rehau Euro 86 cu o adancime constructiva de 86 mm a ferestrelor si 6 camere de izolare ofera posibilitatea de a monta orice geam izolator de pana la 3 foi de sticla cu o izolare termica foarte buna

- Aterm Confort - Rehau Synego cu o adancime constructiva de 80 mm, garniture mediana si 7 camere de izolare in rama, permite montarea unui geam termoizolant cu o grosime de pana la 51 mm  pentru un plus de izolare termica
- Aterm Optim - Rehau Euro 70 - sistem de ferestre economic cu o adancime constructiva de 70 mm si 5 camere de izolare este ideal pentru proiecte de constructii   
- Aterm Standard - Rehau Euro 60 cu 3 camere de izolare si adancimea constructiva de 60 mm este recomandat pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.
Astfel, gama de produse Aterm va ofera posibilitatea de a gasi profilul potrivit atat pentru o constructie noua sau o renovare, cat si pentru constructii comerciale sau industriale, solutia optima fiind asigurata.
 
  

ATERM: Livrari in crestere pe segmentul tamplariei din aluminiu
 
 
 
 
 
 
Razvan Banceu (37 de ani)
Functia/Firma: administrator, Aterm;
Experienta profesionala: 13 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pe segmentul secundar de activitate, respectiv cel al executiei tamplariei din aluminiu, producatorul Aterm inregistreaza, in ultimul timp, o cerere si livrari in crestere. Cele mai numeroase solicitari pentru ferestre si usi din aluminiu provin de la proiecte care au destinatia de locuinte individuale, ansambluri rezidentiale si institutii publice, dupa cum declara Razvan Banceu, administratorul companiei.
 
- Ce materiale se utilizeaza pentru ansamblurile din aluminiu comercializate?
- In procesul de executie a tamplariei din aluminiu utilizam profile Alumil, Profilco sau Schüco si geam termoizolant pe care il procuram de la partenerul nostru, Millenium Glass, din Sibiu. Consideram ca pentru a putea realiza produse de calitate si competitive trebuie sa colaboram cu cei mai buni furnizori de materiale. Procesul de productie este atent monitorizat si dispunem de numeroase certificari, printre care ISO 9001, ISO 14001 sau ISO 18001. De asemenea, asiguram tuturor beneficiarilor nostri servicii de livrare si montaj, fiecare lucrare executata fiind insotita de un certificat de garantie si o declaratie de conformitate. In viitorul apropiat, ne propunem sa dezvoltam acest segment de activitate, dar consideram ca este un proiect destul de dificil, intrucat intampinam dificultati cu forta de munca, dar si cu spatiul in care ne desfasuram activitatea si care este destul de restrans.
- Livrati ansambluri din aluminiu si la export?
- Ferestrele si usile din aluminiu sunt distribuite si pe pietele externe din Italia si Germania, unde comercializam aproximativ 10% din productia totala a ansamblurilor termoizolante pe care le fabricam. Portofoliul general al firmei noastre include tamplarie din PVC (in proportie de 80% din total) si din aluminiu, segment in cadrul caruia ne-am implicat, de asemenea, si in executia de pereti cortina, in proportie mai mica decat ferestrele si usile din aluminiu. Spre deosebire de piata interna, la export consemnam cereri pentru produse speciale. De exemplu, in Italia, ne sunt solicitate foarte des obloane din aluminiu cu deschidere spre exterior pentru personalizarea ferestrelor.
- Care sunt planurile de dezvoltare a activitatii pentru anul in curs?
- Pentru 2019 ne-am propus, cu precadere, sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri, al carei nivel in 2018 a fost cu 20% mai mare decat in 2017, cand incasarile firmei au atins valoarea de 17,6 milioane de lei. Mai exact, estimam ca anul acesta vom obtine o crestere a cifrei de afaceri cuprinsa intre 15% si 20%, in raport cu 2018. In rest, am decis sa adoptam o strategie de mentinere a afacerii la parametri optimi, dupa ce, in 2018, am derulat un proiect de investitii in valoare de un milion de euro, care a presupus achizitia mai multor linii de infoliere, de sudura tip graf si de curbare a profilelor, precum si extinderea halei de productie.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE