Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
BOMBARDIER: A fost inaugurat un now showroom, la Braşov
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Iul 2010 10:33
Fereastra - BOMBARDIER: A fost inaugurat un now showroom, la Braşov | Producatori de tamplarie | Stiri

Compania Bombardier - Râşnov (judeţul Braşov), implicată în domeniul tâmplăriei termoizolante, a inaugurat, recent, un nou showroom, la Braşov. Amplasat în cadrul centrului comercial Carrefour, acesta oferă posibilitatea celor interesaţi să fie la curent cu noutăţile prezente în oferta firmei şi să beneficieze de consultanţă gratuită. Această acţiune - de inaugurare a magazinului - face parte dintr-un proces mai amplu de extindere a livrărilor, demarat la sfârşitul anului 2009, prin deschiderea unui spaţiu de prezentare similar la Târgu Mureş. Reţeaua de distribuţie mai cuprinde două showroom-uri proprii în Sfântu Gheorghe şi Sibiu. O altă decizie menită să contracareze efectele negative generate de criza economico-financiară actuală a constat în desfăşurarea, în ultima perioadă, a unei ample campanii de promovare, care a inclus şi elemente de mediatizare prin radio.

***

Bombardier realizează, preponderent, ansambluri din PVC, pentru care sunt executate şi geamurile termoizolante aferente. Pentru ambele categorii de produse, a fost obţinut marcajul CE, testele fiind derulate prin intermediul Institutului IFT Rosenheim - Germania. Informaţii suplimentare, la www.bombardier.ro

 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza