Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCOVRAD urmeaza trenul pietei si prioritizeaza investitiile in digitalizare in 2024
BUCOVRAD urmeaza trenul pietei si prioritizeaza investitiile in digitalizare in 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 12 Mar 2024 06:15
Grupul de firme ce include companiile Bucovrad si Profil Exim a incheiat anul precedent cu o majorare a cifrei de afaceri de aproximativ 15% in raport cu valoarea de 11,3 milioane de lei inregistrata in 2022. „Chiar daca am inregistrat o majorare a veniturilor, ne-au crescut exponential si cheltuielile. In ceea ce priveste evolutia din 2024, nu putem face in acest moment nicio estimare, datorita gradului foarte ridicat de instabilitate a pietei. La atingerea acestor rezultate, in cadrul firmei Bucovrad, cu o cifra de afaceri de 6,5 milioane de lei in 2022, contributia predominanta o are fabricarea tamplariei din PVC (cu 80% din total), diferenta revenind executiei ansamblurilor din aluminiu. Ferestrele si usile pe care le fabricam integreaza exclusiv profile Veka, sisteme de feronerie Siegenia, G-U etc., precum si geam termoizolant realizat in cadrul celeilalte firme membre a grupului, Profil Exim, cu sticla Saint-Gobain. De altfel, suntem furnizori de vitraje pentru producatori de tamplarie termoizolanta din tot judetul.
Pe piata din Romania suntem prezenti, in principal, la nivel zonal (judetul Suceava si putin din zona Moldovei) si, la cerere, pe plan national. Totodata, in 2023, am exportat aproximativ 40% din ferestrele si usile fabricate in tari europene, precum Italia, Germania sau Franta. In Germania, am inregistrat usoare probleme cu transportul care s-au stabilizat intre timp, in Italia am asistat la o oarecare plafonare a cererii, iar in Franta am inregistrat cele mai bune rezultate in 2023. Aici, avem operational un punct de lucru care a functionat in mod optim si care a fost efectiv ca o gura de oxigen pentru afacerea proprie.  
Cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat in ultima perioada au fost cele cu destinatie rezidentiala, fiind deopotriva lucari edilitare si proiecte apartinand persoanelor fizice.
In vederea dezvoltarii activitatii, anul acesta ne concentram pe un singur proiect de digitalizare, derulat din fonduri proprii, ce presupune modernizarea calculatoarelor si a programelor aferente”, a precizat Dan Mironiuc, directorul general al Bucovrad. Informatii suplimentare, la www.bucovrad.ro si www.profilexim.ro  
    
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left