Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CIBOCO va construi o noua hala de productie pentru tamplarie din PVC
CIBOCO va construi o noua hala de productie pentru tamplarie din PVC
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 04 Apr 2024 06:00
Compania Ciboco, ce isi desfasoara activitatea in judetul Vaslui, a deschis anul acesta o noua hala pentru productia tamplariei din aluminiu, intentionand sa mai construiasca, pe termen scurt, inca o hala destinata exclusiv fabricarii ansamblurilor termoizolante din PVC.
„Noua hala de productie va fi realizata in localitatea Negresti, va avea o suprafata de 1.000 mp si va fi destinata executiei tamplariei din PVC. Proiectul va fi demarat in functie de rata de instalare a utilajelor, o parte dintre acestea ajungand deja la noi. In prezent, activitatea proprie consta in executia tamplariei din aluminiu (cu o contributie de 60% din cifra totala de afaceri), PVC (30%) si lemn stratificat (10%). Pe segmentul tamplariei din aluminiu, lucram cu profile Aluprof sau Alumil si colaboram cu mai multi furnizori de geam termoizolant, in functie de locatia proiectului, precum TDC Glass (Brasov), Giba (Iasi) sau alti fabricanti locali. Avem capacitatea de a produce si de a monta orice tip de sistem de aluminiu atat pentru interior, cat si pentru exterior, cum ar fi usi si ferestre, pereti cortina standard si structurali, sisteme glisante/ armonice sau elemente de tamplarie rezistente la foc (EI30, EI60 si EI90). Ne adresam constructorilor si pietei de antreprenoriat general ce lucreaza inclusiv cu institutiile statului. Portofoliul de lucrari in desfasurare presupune livrarea de tamplarie din aluminiu sau PVC pentru mai multe categorii de obiective de investitii, precum spitale municipale, gradinite si crese, baze sportive tip I si sali de sport. Am livrat, de asemenea, ansambluri termoizolante pentru spitalul din Vaslui sau pentru mai multe lucrari finantate din fonduri private, dezvoltate in Iasi. Ne distribuim produsele in zona Moldovei, respectiv in opt judete, cel mai activ dintre acestea fiind Suceava. In 2023, am inregistrat o dublare a cifrei de afaceri, care a depasit nivelul de 10 milioane de lei, iar pentru 2024 estimam o crestere de 70% in raport cu anul trecut”, a mentionat Constantin Buzatu, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.ciboco.ro
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left