Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONSIROM a consemnat stabilizarea comenzilor de tamplarie termoizolanta in 2023
CONSIROM a consemnat stabilizarea comenzilor de tamplarie termoizolanta in 2023
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Ian 2024 06:00
Pe langa instalarea de tamplarie termoizolanta pentru lucrarile de constructii civile in care este implicata, firma Consirom, din localitatea Slobozia (judetul Ialomita) a distribuit, in 2023, ansambluri termoizolante din PVC, aluminiu si geam termoizolant si pentru terti. "Ponderea livrarilor de tamplarie din PVC de acest tip a atins, anul trecut, nivelul de 15% din vanzarile totale, in timp ce distributia ferestrelor si usilor din aluminiu s-a situat la 5%, iar cea de vitraje la 5% din total. Domeniul principal de activitate a fost reprezentat, si in 2023, de constructiile civile si industriale si de activitatile derulate in domeniul agrozootehnic. Pe segmentul tamplariei termoizolante suntem activi la nivel national, iar in 2023, am inregistrat o stabilizare a comenzilor de pe acest segment de activitate. Drept consecinta, am decis sa ne conservam operatiunile de acest tip fara sa derulam investitii, asa cum am procedat pentru celelalte domenii de activitate, unde am investit in utilaje. In domeniul de fabricatie a tamplariei termoizolante si a vitrajelor lucram cu profile Ramplast, Viva Plast, Rehau si Alumil, precum si cu sticla Saint-Gobain. Din anul 1995, cand a luat fiinta firma, ne-am propus sa reusim sa construim orice de la 0, activitatea proprie fiind axata, in principal, pe depozitele de materiale de constructii, atelierele de tamplarie termoizolanta, punctele de lucru in constructii si alte operatiuni conexe", a mentionat Marius Cornateanu, directorul general al companiei.
Informatii suplimentare, la www.consirom.ro      
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left