Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home
DECO PLAST extinde productia din Capitala si anunta startul colaborarii cu Veka
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 04 Mar 2022 11:37
Deco Plast, producator de tamplarie termoizolanta, a demarat o investitie in extinderea capacitatii de productie pe care o detine in Bucuresti, care va fi operationala din a doua jumatate a acestui an. Potrivit datelor companiei, noua unitate va include doua linii tehnologice si va fi destinata productiei tamplariei cu eficienta energetica ridicata atat pentru piata interna, cat si pentru cea europeana.
"Anul 2021 a fost unul plin. Am finalizat procesul de relansare a brandului, pe care ni-l doream de mult timp. Vom continua anul acesta constructia unei imagini noi si omogene atat in mediul virtual, cat si in planul fizic, care speram sa ne consolideze pozitia pe piata producatorilor de tamplarie din PVC. Tot pe final de 2021 am decis sa dam startul unei noi investitii. Este un plan ambitios, marcat de cea mai mare investitie a noastra de la infiintarea companiei, in anul 2004, pana in prezent. Tehnologia de productie de ultima generatie ne va permite sa realizam proiecte de tamplarie de cea mai inalta calitate si sa asiguram un termen de livrare optim", a declarat Mirela Ivascu, director general al Deco Plast.
Potrivit datelor companiei, in 2021, toate liniile de productie ale societatii au functionat la capacitate maxima, in pofida contextului global dificil. La finalul anului trecut, Deco Plast a initiat si colaborarea cu producatorul de profile Veka.
"Este o colaborare pe care o anuntam cu mare entuziasm, deoarece noi consideram ca ne intregeste gama de produse si vine ca un plus de diversitate mult asteptat. Anul 2021 a inceput lent, datorita situatiei globale actuale. Incepand cu luna mai 2021 lucrurile au revenit la normal, chiar depasind asteptarile noastre, iar capacitatea de productie a fost folosita la maxim. Anul 2021 a debutat cu o scadere pe piata externa si o crestere neasteptata pe piata interna. In doua jumatate a anului, exporturile au prezentat o traiectorie ascendenta, depasind in volum anii anteriori", a precizat Mirela Ivascu.
Deco Plast este o companie infiintata in 2004 avand ca principal obiect de activitate productia si distributia de tamplarie din PVC. In prezent, societatea are o capacitate de productie medie de 500 de unitati pe zi, avand 150 de angajati.
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left