Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
DECOPLAST se extinde si dechide un nou depozit in zona Lizeanu, din Bucuresti
Producatori de tamplarie Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2023 13:12
Decoplast, producator local de tamplarie PVC, activ in Romania de peste 17 ani, cu o cifra de afaceri de 65,6 milioane lei in 2022, a deschis un nou depozit in zona Lizeanu din Bucuresti, cu o suprafata totala de 410 metri patrati, dupa o investitie de 30.000 euro.
Depozitul este deschis incepand cu 1 mai si se afla pe Strada Bradesti, numarul 13, sectorul 2, Bucuresti. Decoplast a alocat o investitie totala de 30.000 de euro pentru dezvoltarea noului deposit, asigurand astfel conditii optime pentru depozitarea si manipularea produselor PVC. Compania urmareste sa imbunatateasca in mod semnificativ capacitatea de deservire a zonei de Nord a Bucurestiului si sa raspunda astfel cerintelor in crestere ale clientilor.
Capacitatea sporita de stocare va permite companiei sa isi consolideze fluxul de distributie si sa ofere servicii prompte si eficiente pe piata tamplariei PVC.
“Decoplast se dedica in mod constant dezvoltarii si inovarii in domeniul PVC si va continua sa investeasca in extinderea si modernizarea infrastructurii si in tehnologiile de productie, La finalul zilei, obiectivul nostru ramane acelasi: sa furnizam clientilor nostri produse de inalta calitate si solutii durabile”, a declarat Mirela Ivascu, Managing Partner Decoplast.
Anul trecut, compania a produs peste 167.000 de metri patrati de tamplarie PVC, majoritatea fiind destinata pietei interne. In prezent, Decoplast comercializeaza 4 game de solutii de tamplarie termoizolanta si deserveste atat piata din Romania, cat si tari europene precum Italia, Franta sau Belgia. Produsele sunt clasificate in patru game distincte, care se diferentiaza prin functionalitate si calitate: DecoSensio si DecoSpatio, ambele reprezentand gama premium, si DecoVisio si DecoVitrio, gamele de baza.
Aproximativ 80% din vanzarile producatorului de tamplarie provin de la clientii din zona de distributie, in timp ce restul provine din lucrari cu montaj si export.
Decoplast ofera clientilor ansambluri termoizolante intr-o gama variata de nuante din paletarul RAL, alaturi de servicii de infoliere sau vopsire. Mai mult, toate produsele contin 30% materiale reciclabile, iar resturile ramase in urma productiei sunt achizitionate de catre o firma de reciclare specializata, cu scopul de a construi alte materiale auxiliare, cum ar fi accesorii de tip glafuri. Astfel, compania contribuie activ la reducerea impactului asupra mediului si la promovarea unei economii circulare.
Compania are in echipa 140 de angajati si detine o cota de piata de 1,5% in segmentul producatorilor de tamplarie PVC de pe piata locala. In acelasi timp, isi propune sa inregistreze o crestere de pana la 10% a cifrei de afaceri in acest an.
 
TSV
rehau
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza