Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS: Doua noi francize Barrier in Cluj-Napoca si Tecuci
ELECTRIC PLUS: Doua noi francize Barrier in Cluj-Napoca si Tecuci
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 26 Mai 2017 14:30
Una dintre cele mai noi francize Barrier a fost inaugurata, recent, in Cluj-Napoca. Sorin Vlad, managerul acesteia spune: „De ce am ales o franciza Barrier? Mi-a placut ideea ca beneficiam in scurt timp de tot know-how-ul necesar si de un sistem de management bine pus la punct, in urma unei experiente in piata de peste 20 de ani, iar in acelasi timp, imi puteam dezvolta afacerea proprie”, iar Constantin Pintea, reprezentant al departamentului tehnic din cadrul companiei Electric Plus, in cadrul careia se produc ansamblurile termoizolante Barrier, adauga: „Persoanele care se indreapta catre noi au spirit antreprenorial dezvoltat, multi dintre ei avand si cunostinte tehnice destul de bune. In dezvoltarea unui business Barrier este nevoie si de o aplecare spre zona tehnica, in special, in zona de service”. Proiectul francizei Barrier a fost elaborat avand ca principale scopuri dezvoltarea societatii civile si imbunatatirea calitatii vietii, motiv pentru care procesul de selectie a francizatilor este asemanator unei recrutari. Astfel, inainte de incheierea contractului de vanzare a licentei, fiecare aplicant pentru o franciza Barrier trece printr-un proces de selectie care include mai multe interviuri si analiza  planului de afaceri. „Pentru a intra in comunitatea Barrier tot ce e nevoie sa faci este sa te informezi constant, sa stii ce implica un business de franciza. Cel mai bine este sa vizitezi un showroom Barrier si sa vezi angajatii la treaba. Daca iti place ce vezi esti foarte aproape sa detii propriul tau business. Totul depinde de cat de mult suflet pui. Reprezentantii Barrier vor fi tot timpul langa francizat si il vor indruma cu sfaturi ca sa reuseasca tot ce si-a propus”, declara Valentin Stan, Managerul de vanzari al Electric Plus. Iar ceea ce se spune, se aplica intocmai, intrucat dupa incheierea contractului, Barrier ofera cursuri intensive de pregatire si consiliere pentru alegerea locatiei si creeaza planuri de amenajare a spatiului si de instalare a echipamentelor necesare. De asemenea, dupa deschidere, reprezentantul local ajuta francizatii cu evaluari permanente ale modului de functionare, activitatea de formare fiind una continua.
Cel de-a doua franciza inaugurata, in primavara acestui an, este localizata in municipiul Tecuci, administratorul sau fiind Gabriel Rusu. ”Dorinta de a avea un business al meu este una mai veche, astfel ca am explorat mai multe concepte si idei, de-a lungul timpului. In acest context, ideea unei francize Barrier a venit natural”, precizeaza acesta. Orasul Tecuci a fost ales avand in vedere ca este un centru comercial aflat intr-o continua dezvoltare, astfel, fiind astfel foarte potrivit pentru obiectivele pe care le urmareste sistemul de francize Barrier. Mai multe detalii despre acestea sunt oferite, in continuare de Sebastian Stefanescu, Regional Sales Manager, in cadrul Electric Plus: ”Franciza Barrier a fost infiintata pornind de la o idee simpla: tamplarie de calitate la momentul potrivit si locul potrivit”. Reprezentantii Electric Plus mai adauga ca la baza francizei Barrier sta un concept care presupune asigurarea  constanta de asistenta tehnica beneficiarilor si acordarea unei atentii suplimentare tamplariei termoizolante, in contextul in care piata de profil din Romania este tot mai aglomerata. Totodata, Electric Plus a reusit sa ofere posibilitatea celor care viseaza sa aiba propria afacere sa reuseasca acest lucru cu o investitie initiala redusa, un partener puternic alaturi si experienta unui sistem deja format. „Avem un sistem complex de organizare, de productie si de distributie, mult prea bun pentru a stagna si a nu amplifica rezultatele companiei. Avem un produs performant, pe care il vrem aproape de oricine cauta ferestre si usi de calitate. Cu franciza Barrier, succesul pe termen lung incepe azi”, concluzioneaza Adrian Garmacea, CEO al Electric Plus. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro        
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left