Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS extinde sistemul de francize Barrier la nivel international
ELECTRIC PLUS extinde sistemul de francize Barrier la nivel international
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 15 Ian 2020 06:00
Compania Electric Plus investeste constant nu doar in productia tamplariei termoizolante din PVC marca Barrier, ci si in cresterea notorietatii acestei marci, in dezvoltarea parteneriatelor de afaceri si a relatiei cu angajatii. Producatorul detine, in prezent, peste 40 de francize (dintre care una in Elvetia) si isi desfasoara activitatea prin intermediul unei retele care include mai mult de 300 de parteneri. Ferestrele Barrier sunt comercializate, in prezent, pe 85% din intreg teritoriul Romaniei si in cateva tari din Uniunea Europeana, precum Franta, Marea Britanie, Germania sau Italia.
Conceptul de franciza Barrier, implementat in toate parteneriatele dezvoltate, presupune punerea la dispozitia clientilor a unei game extinse de produse de ultima generatie si asigurarea de consultanta specializata deopotriva pentru aspecte tehnice si de vanzari. Cele mai complexe dorinte ale beneficiarilor sunt astfel indeplinite, colabortorii beneficiind, in mod periodic, de cursuri de specializare derulate in cadrul Academiei Barrier, pentru a fi la curent cu toate noutatile domeniului. Printre beneficiile pe care le asigura o afacere proprie in sistem de franciza Barrier se numara si faptul ca aceasta se afla intr-o retea in continua expansiune, cu peste 300 de parteneri activi, cu showroom-uri amplasate strategic si elemente de identitate vizuala cu un design unic. In plus, aderarea la reteaua de francize Barrier permite unui francizat sa beneficieze de rezultatele campaniei integrate de marketing.
Investitia companiilor care opteaza pentru sistemul de franciza poate fi amortizata in termen de maxim sase luni pentru cei care activeaza deja in domeniul tamplariei din PVC si de un an pentru cei care nu lucreaza in bransa, in cazul acestora fiind necesara alocarea de fonduri pentru scule profesionale de montaj, precum si achizitia unei autoutilitare destinate transportului produselor.
„Deschiderea acestor magazine confirma angajamentul nostru pentru dezvoltarea profesionista a domeniului tamplariei din PVC. Este foarte important sa le putem oferi consumatorilor produse de calitate, dar si consultanti dedicati si profesionisti care sa poata sa ii indrume exact catre ceea ce au ei nevoie. Iar aceste aspecte sunt chiar ceea ce ne dorim sa se intample in magazinele francizate, unde asiguram tot suportul necesar”, a decarat Adrian Garmacea, directorul general al companiei.
In prezent, Electric Plus detine una dintre cele mai moderne linii de fabricatie din industria autohtona a tamplariei din PVC, in fabrica din Bacau lucrand peste 500 de angajati. Infiintata in anul 2003, divizia de tamplarie PVC produce ferestre si usi din PVC sub marca Barrier, renumite atat in Romania, cat si in zona de est a Europei. In urma investitiei finalizate in anul 2016, Electric Plus detine cel mai modern complex de productie a ferestrelor si usilor din Romania, realizand o gama diversa de produse, precum tamplarie din PVC si aluminiu, geam termoizolant, usi sectionale rezidentiale si industriale, rulouri sau pereti cortina. De asemenea, asigura servicii de infoliere si curbare a profilelor. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left