Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS: Investitii planificate pana in 2020 pentru dezvoltarea Barrier
ELECTRIC PLUS: Investitii planificate pana in 2020 pentru dezvoltarea Barrier
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Feb 2019 06:00
Anul 2018 s-a incheiat pentru compania Electric Plus, detinatoarea marcii Barrier, cu o crestere de aproximativ 11% a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea inregistrata in 2017, fiind, atinse, astfel, vanzari de aproximativ 130 de milioane de lei. Dupa cum declara Adrian Garmacea, CEO al Electric Plus, aceste rezultate bune au fost obtinute desi anul 2018 a fost unul atipic din punct de vedere al vanzarilor, cu numeroase fluctuatii, iar domeniul specific de activitate a fost marcat de numeroase dificultati, care au generat un regres evaluat la 20% al acestei piete. Pentru 2019, oficialul Barrier estimeaza o noua scadere accentuata a acesteia, singura solutie capabila sa contribuie la relansarea sectorului de constructii din Romania constand in aplicarea memorandumului semnat intre Guvern si FPSC, care ar putea avea beneficii mult mai mari decat cele din domeniul IT.
 
- Care sunt proiectele de dezvoltare a companiei pe termen scurt?
- Pentru luna ianuarie a anului 2019 am planificat finalizarea centrului logistic, cu o suprafata de 4.500 mp si care va majora foarte mult calitatea livrarilor efectuate atat pe piata autohtona, cat si la export. In trimestrul al doilea din 2019 am prevazut deschiderea unei noi capacitati de infoliere a profilelor din PVC, care practic o va dubla pe cea existenta, iar pana la finalul anului, ne-am propus sa inauguram cel mai mare showroom din Romania, cu o suprafata de 1.200 mp. Speram ca acesta sa constituie un real ajutor pentru clienti si arhitecti si care sa usureze, in acelasi timp, adoptarea deciziilor legate de tamplarie, usi de garaj, rulouri si protectie solara. Tot in 2019 intentionam, de asemenea, sa finalizam instalatiile unei noi hale de productie, cu o suprafata de 15.000 mp, a carei constructie este definitivata in acest moment, urmand ca utilajele pentru aceasta sa fie functionale in 2020. Iar in 2020 avem in vedere dublarea capacitatii de productie si atingerea unui nivel de 435.000 piese/an, in raport cu cele 200.000 de piese/an pe care le executam in acest moment.
 
- Precizati care sunt cele mai noi produse lansate pe piata.
- In 2018, am lansat pe piata cateva produse noi, de nisa, precum rulourile aplicate tencuibile si produsele din gama Barrier Aluminium High Isolation. In cadrul proiectului „Barrier - specialistul deschiderilor mari”, am introdus sau am relansat cu imbunatatiri produsele Barrier Glissandoor (sisteme culisante cu ridicare cat un perete), Barrier Alversa (sisteme culisante cu iesire din plan) si Barrier Harmonique (sisteme armonice cu pana la sase elemente).  
 
- Cum se pozitioneaza marca Barrier pe segmentul produselor eficiente energetic?
- Electric Plus, prin Barrier, a fost intotdeauna una dintre companiile care seteaza directiile industriei autohtone. Astfel si gradul de eficienta energetica a produselor noastre este mult peste media pietei, iar daca cineva doreste astfel de produse, de calitate si fara compromisuri, atunci Barrier este una dintre cele mai bune optiuni. 
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left