Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EURO-Fereastra: Digitalizarea, provocare majora pentru producatorii de tamplarie
EURO-Fereastra: Digitalizarea, provocare majora pentru producatorii de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 24 Iul 2020 13:29
Transformarea digitala reprezinta o provocare majora pentru producatorii de tamplarie, dar si o solutie de crestere a productivitatii din sector intr-o perioada marcata profund de efectele panemidei de Covid-19.
 
Prezenti la cea de-a doua editie a seriei de videoconferinte EURO-Fereastra, ce a avut loc la data de 23 iulie a.c., si a avut ca tema "Cerintele de eficienta energetica transforma structura cererii! Cum influenteaza automatizarea si transformarea digitala vanzarile?",
 
 
  • Valentin PETRESCU, Presedinte Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta;
  • Corneliu FRUNZA, Director Vanzari BARRIER Romania;
  • Mihaela CADERE, Director Tehnic-Comercial Pinum, Departament Ferestre;
  • Paul CHIPRIEAN, Head of Window Solutions REHAU Romania ;
  • Ovidiu FARCASIU, Administrator Urban C&O;
  • Raoul Stefan IOVANUT, Product Manager WinDo Imaging, Digital Building Solutions GmbH si
  • Hubert NUCKOWSKI, Managing Director, Aluprof System Romania
 
au subliniat, pe rand, importanta finantarilor guvernamentale atat pentru companiile afectate de criza medicala, cat si pentru relansarea si dezvoltarea economiei din Romania si au analizat impactul crizei asupra afacerilor pe care le reprezinta, dar si solutiile si oportunitatile pe care le-au identificat in aceasta perioada.
 
Si de aceasta data, tematica abordata a fost, astfel, de interes pentru auditoriu, fiind dezbatute subiecte de actualitate, precum finantarea economiei nationale pe termen mediu si lung, respectiv impactul intentiilor de investitii (cifrate, conform declaratiilor oficialilor guvernului de la Bucuresti la peste 100 miliarde euro in urmatorii 10 ani) asupra domeniului de ferestre, usi si fatade cortina.
De asemenea, au fost analizate efectele pe care fondurile structurale alocate Romaniei pentru urmatorul interval de 6 ani le vor exercita asupra industriei.
Cea de-a doua tema a fost aceea a modului practic in care companiile din bransa - in egala masura furnizori si producatori - au reusit sa gestioneze provocarile pandemiei, prin prisma aprovizionarii, productiei, distributiei, transportului, relatiei cu beneficiarii.
In fine, specialistii invitati la eveniment au facut o analiza a gradului actual de digitalizare, in contextul cele de-a patra revolutii industriale, relevand accelerarea puternica a procesului respectiv, data de noile conditii operationale impuse de criza.
 
Videoconferinta a fost moderata de Ovidiu Stefanescu, Senior Editor al revistei Fereastra.
 
Urmatoarea editie a videoconferintei EURO-Fereastra va avea loc la data de 27 august 2020 si va putea fi urmarita in direct pe www.fereastra.rowww.agendaconstructiilor.ro si www.euroconferinte.ro, dar si pe paginile de Youtube si de Facebook ale revistei Fereastra.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE