Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - MARYNK IDEEA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


MARYNK IDEEA SRL

MARYNK IDEEA SRL

Adresa: Strada Topazului nr. 2B, Baia Mare, Judet Maramures
Fax: 0747-273.777
Mobil: 0747-273.777
E-mail: office@promrk.ro
Web site: www.promrk.ro
Persoana de contact: Marian Marinca, manager
Domenii: Producatori de tamplarie | Furnizori de sisteme | Furnizori de servicii
Descriere activitate
Producator de tamplarie din PVC, geam termoizolant si paneluri MRK Doors. Furnizor de profile din PVC si de servicii de infoliere.
Prezentare companie/institutie
MARYNK IDEEA: Crestere cu aproximativ 20% a cererii, in pofida pandemiei
 
Cel mai recent program de investitii, derulat in cadrul companiei Marynk Ideea (judetul Maramures), a constat in dezvoltarea unui nou segment de activitate, respectiv cel al productiei panelurilor ornamentale. „Continuam si anul acesta sa ne dezvoltam sustinut, prin investitii pe segmentul productiei geamului termoizolant, ce se vor situa la aproximativ 400.000 de euro. In total, fondurile alocate pentru investitii se vor situa in 2021 la o valoare cuprinsa intre circa 700.000 de euro si un milion de euro. In prezent, activitatea noastra consta in fabricarea si comercializarea ferestrelor MRK din PVC, realizate in parteneriat cu furnizorul principal Veka - Germania (activitate ce are o contributie de aproximativ 35% la veniturile totale), in productia panelurilor marca proprie MRK Doors (10%) si a geamului termoizolant (20%). De asemenea, distribuim profile din PVC si activam in domeniul infolierii profilelor din PVC si a placilor din PVC, HPL si aluminiu, segment de activitate pe care il dezvoltam anual. In ceea ce priveste distributia de profile din PVC, comercializam repere cu 5 si 7 camere de izolare termica. In domeniul infolierii, detinem un stoc permanent de aproximativ 60 de nuante, acest lucru fiind obligatoriu pentru furnizarea serviciilor de infoliere catre unele dintre cele mai mari companii producatoare de tamplarie termoizolanta din Transilvania - si nu numai. Totodata, extindem permanent acest pachet de servicii, fiind activi pe aceasta piata inca din anul 2010. Aria proprie de distributie este configurata in principal la nivel zonal, dar aproximativ 25% din ansamblurile termoizolante pe care le producem sunt livrate pe pietele din Italia si Franta. In 2020, am inregistrat o crestere de cel putin 20% a volumului cererii, ceea ce a generat si o majorare de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea consemnata in 2019. Estimez ca si in 2021 vom reusi sa obtinem, din nou, o sporire de minimum 10% a incasarilor, cu precadere, datorita noilor investitii care vor deveni operationale anul acesta. Proiectul de extindere a activitatii, derulat in ultimii ani, a mai presupus, printre altele, achizitia mai multor utilaje (trei linii automate de sudura si debavurare, o linie de lipire tip Graf si un centru de debitare - prelucrare), dar si constructia unei noi hale industriale, cu o suprafata de 2.000 mp, in Baia Mare”, a precizat administratorul companiei, Marian Marinca. Informatii suplimentare, la www.promrk.ro

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ghid_montaj
rehau
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE