Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MELCRET continua dezvoltarea si extindere echipa de lucru cu 30 de angajati
MELCRET continua dezvoltarea si extindere echipa de lucru cu 30 de angajati
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iun 2021 06:00
Activitatile din domeniul tamplariei termoizolante, derulate in cadrul grupului de firme Melcret - Iasi, au trecut in ultima perioada prin mai multe transformari.
„Incepand din 2020 am inceput sa dezvoltam segmentul geamului termoizolant, pe fondul unei cresteri semnificative a cererii. Astfel, ne-am extins livrarile in toate judetele din Moldova si am inceput sa lucram cu dealeri si mici producatori de tamplarie termoizolanta. De asemenea, in urma unei analize pe care am realizat-o anul trecut si care a tinut cont si de efectele posibile ale pandemiei asupra pietei de constructii si asupra bransei noastre, am decis sa ne axam pe cresterea proportiei peretilor cortina in totalul productiei. Astfel, ne-am concentrat aproape toate resursele in aceasta zona, capacitatea de productie pe care o detinem in acest moment pe segmentul tamplariei termoizolante situandu-se la nivelul de 900 mp/luna. Nu am uitat, de asemenea, nici de segmentul principal de activitate, respectiv cel al tamplariei din PVC, unde ne-am diversificat optiunile, si, in acelasi timp, am lansat o noua linie de productie, respectiv cea a gardurilor din aluminiu, unde ne ajuta foarte mult faptul ca detinem o vopsitorie proprie. Intr-un timp relativ scurt, cu ajutorul unei echipe de proiect, am reusit sa construim o retea puternica de livrari nationale. La inceputul pandemiei, am fost nevoiti sa ne inchidem pentru o luna portile fabricii, datorita restrictiilor de circulatie si sa apelam la ajutorul de stat pentru fonduri care sa acopere somajul tehnic. Consideram ca, in principiu, autoritatile au adoptat un set de masuri benefice pentru firmele din bransa, dar acestea s-au dovedit a fi insuficiente. Pe termen scurt, guvernantii ar trebui sa se concentreze pe continuarea investitiilor in infrastructura generala si in cea rutiera, precum si pe reabilitarea cladirilor. Firmele producatoare de tamplarie termoizolanta se descurca mai bine daca au de lucru si daca nu isi opresc fie si temporar activitatea si mai ales daca se expun unei concurente corecte. In ceea ce ne priveste, depindem foarte mult si de deblocarea investitiilor in zona publica, desi portofoliul propriu include, in principal, proiecte private. Obiectivele publice la care participam le accesam cu ajutorul constructorilor care apeleaza la noi. Datorita reorganizarii activitatilor grupului, anul acesta ma astept la o crestere a incasarilor, anul trecut fiind incheiat cu un usor regres al acestora. Ne-am propus ca in 2021 sa ne continuam programele de dezvoltare, vizand, in principal, extinderea echipei de lucru cu aproximativ 30 de noi angajati pentru toate activitatile in care suntem implicati”, a mentionat Catalin Veliscu, managerul grupului de firme Melcret. Informatii suplimentare, la www.melcret.ro
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left