Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MELCRET: Intensificare a contractarii proiectelor de tamplarie din aluminiu
MELCRET: Intensificare a contractarii proiectelor de tamplarie din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Apr 2019 06:00
Corneliu Veliscu, directorul general al grupului de firme Melcret, precizeaza ca, in cadrul grupului de firme pe care il reprezinta, un flux semnificativ de cereri pentru tamplaria din aluminiu a inceput sa fie consemnat din luna martie a acestui an. „In general, este vorba despre cereri provenite de la proiecte cu destinatie de sedii de birouri si de firme.  
Unul dintre cele mai importante obiective pe care le avem in lucru in prezent este reprezentat de un incubator de afaceri (P+3E), beneficiar fiind firma Total Prim Expert, din Iasi, pentru care furnizam ansambluri termoizolante din aluminiu, pereti cortina, compartimentari interioare din sticla si efectuam lucrari de placare cu materiale compozite tip bond. O crestere a cererii am inregistrat si pentru ansamblurile rezistente la foc pe care le realizam si care au fost incluse recent in portofoliul propriu. Pentru a putea fabrica aceste produse speciale, echipa noastra a efectuat un stagiu de pregatire in Belgia, la furnizorul Reynaers cu care colaboram si, chiar daca este mai scumpa, tamplaria respectiva este destul de rara pe piata si cautata in acelasi timp, datorita normelor in vigoare ce trebuie respectate”, a precizat reprezentantul grupului Melcret. In cadrul grupului se realizeaza tamplarie din aluminiu (in proportie de 60% din incasarile totale), pereti cortina (15%), ansambluri termoizolante rezistente la foc, tamplarie din PVC, compartimentari de sticla si lucrari de montaj de materiale compozite. Din grup face parte si firma Termocolor specializata in vopsirea in camp electrostatic a profilelor si tablei din aluminiu, dar si in vopsirea prin sublicromie in diverse nuante ce imita lemnul.  „La nivel de grup, anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri cumulata care s-a situat la aproximativ acelasi nivel ca in 2017, atingand pragul de 5,3 milioane de lei. Pentru 2019, speram sa reusim sa reluam trendul ascendent, desi conditiile specifice pietei nu sunt neaparat unele favorabile. Cresterea salariilor cu aproximativ 40%, pe care trebuie sa o realizam, se regaseste in pretul produselor, pentru ca nu este o activitate pe care o putem mecaniza intotdeauna”, a adaugat Corneliu Veliscu.
In domeniul executiei tamplariei din aluminiu, grupul Melcret utilizeaza profile Exalco, Reynaers, Schüco sau Alumil si geam termoizolant realizat in unitatea proprie cu sticla Saint-Gobain sau AGC. Informatii suplimentare, la www.melcret.ro 
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left