Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MELCRET: Majorare de 40% a cifrei de afaceri, estimata pentru anul in curs
MELCRET: Majorare de 40% a cifrei de afaceri, estimata pentru anul in curs
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Nov 2015 19:02
Producatorul de tamplarie termoizolanta Melcret SA - Iasi s-a implicat anul acesta in derularea unor proiecte reprezentative de pereti cortina, dintre care se distinge cladirea Moldova Center. In cadrul acesteia au fost instalati aproximativ 8.000 mp de pereti cortina, iar 3.000 mp au reprezentat  placari cu materiale compozite, fiind livrata, in acelasi timp, tamplarie termoizolanta. Alte doua proiecte importante sunt reprezentate de sediul firmei Mecon, din Botosani, unde a livrat deopotriva ansambluri termoizolante din aluminiu si 200 mp de fatade cortina. De asemenea, la Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini si Management Industrial, din Iasi, au fost realizati pereti cortina cu o suprafata de 150 mp.
 
Corneliu Veliscu, director general al grupului Melcret: "In zona Moldovei, la nivelul lui 2015, numarul proiectelor de pereti cortina s-a inscris pentru prima data in ultimii ani pe un trend ascendent atat pentru firma noastra, cat si pentru alte societati de profil, chiar daca principalul proiect mai recent - Palas (Iasi) - a fost deja finalizat. In activitatea generala a grupului nostru, realizarea peretilor cortina are in prezent o contributie de aproximativ 50% din cifra totala de afaceri, iar aportul lucrarilor de placare cu materiale compozite este de aproximativ 20%. De asemenea, diferenta consta in realizarea de ansambluri din aluminiu (15%), PVC (10%), geam termoizolant (5%) si operatiuni de vopsire in camp electrostatic. In cadrul grupului, fiecare dintre aceste activitati este structurata in cadrul unei companii distincte, respectiv Melcret SA (prezenta pe segmentul montajului de materiale compozite si geam termoizolant), Melcret Fonoterm (specializata in executia de pereti cortina, tamplarie din aluminiu si PVC) si Termocolor, in cadrul careia se deruleaza operatiuni de vopsire in camp electrostatic. In procesul de executie a peretilor cortina utilizam cu precadere profile Schuco si Exalco, sticla fiind Saint-Gobain sau AGC. Estimam ca evolutia optima a activitatii ne va permite anul acesta sa obtinem o majorare de aproximativ 40% a cifrei de afaceri la nivel de grup, in raport cu nivelul de 5,6 milioane de lei, inregistrat in 2014. Totodata, pe termen scurt, avem in vedere sa derulam programe de investitii pentru achizitia de utilaje, mijloace de transport etc.".  
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left