Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MOLDOGLASS a inaugurat noua unitate de productie, investitie de 15 milioane euro
MOLDOGLASS a inaugurat noua unitate de productie, investitie de 15 milioane euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Oct 2023 14:57
Compania Moldoglass a inaugurat, pe data de 6 octombrie 2023, o noua unitate de productie in localitatea Holt, langa Bacau, in prezenta echipei firmei, a colaboratorilor Hegla, Glaston, Kommerling, Fenetech, Saint-Gobain Romania si Unicredit Bank, precum si a reprezentatilor autoritatilor locale - Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau si Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Investitia, care a depasit valoarea de 15 milioane de euro, face parte dintr-un amplu program de extindere pe care compania Moldoglass, cu peste 25 de ani de experienta in prelucrarea sticlei, il are in prezent derulare.
Dragos Puscuta, reprezentantul Departamentului Financiar, si responsabil cu implementarea acestei investitii, a precizat: "Credem ca Romania are nevoie de companii puternice si Moldoglass isi propune sa devina una dintre acestea. Vreau sa multumesc, in primul rand, domnului Valentin Sumanaru, administratorului Moldoglass, pentru increderea acordata ca firma sa poata trece la urmatorul nivel tehnologic automatizat, precum si colegilor din echipa noastra, datorita carora am devenit un nume de referinta pe piata constructiilor din Romania si, nu in ultimul rand, tuturor colaboratorilor care au facut posibila realizarea primei etape a acestui program de investitii in valoare de peste 15 milioane de euro. Pe viitor, ne dorim ca prin intermediul programului POR 2024 sa derulam o a doua faza a acestui program de investitii. Anul 2023 a reprezentat o perioada de referinta pentru evolutia noastra, intrucat am reusit sa implementam si programul Electric-Up, 411 POC (panouri fotovoltaice si moto electrice), care acopera aproximativ 60% din necesarul energetic propriu, urmand ca, in perioada urmatoare, sa devenim complet autonomi". 
 
 
La randul sau, Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, a adaugat: "In calitate de Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, dar mai ales in calitate de bacauan, nu pot decat sa fiu extrem de bucuros ca ma aflu astazi aici, pentru ca suntem in mijlocul unei investitii noi si intr-o hala in care avem tehnologie de ultima generatie. Discutam nu doar despre investitii, despre locuri de munca si despre o competitivitate ridicata a companiei, care se transpune intr-o competitivitate ridicata a municipiului Bacau si a judetului nostru, dar discutam, printre altele, si de investitii care au impact asupra mediului, care genereaza economie de energie si, pana la urma, emisii mai putine de gaze cu efect de sera si un aer mai curat".
Informatii suplimentare, la www.moldoglass.ro
 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left