Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MOLDOGLASS: Investitii pentru extinderea productiei de geam termoizolant
MOLDOGLASS: Investitii pentru extinderea productiei de geam termoizolant
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Aug 2020 05:10
Compania Moldoglass are in derulare anul acesta un proiect de investitii in valoare de 370.000 de euro, care presupune achizitia de echipamente necesare imbunatatirii calitatii geamului izolant. „Pentru 2020, ne-am propus, de asemenea, sa pastram trendul de crestere a vanzarilor, sa ne consolidam marca proprie, sa marim capacitatea de productie a geamului izolant, sa ne diversificam produsele si sa extindem zona de distributie. In ceea ce priveste cifra de afaceri, avem un obiectiv de majorare cu 30% a acesteia, nivelul de crestere din 2019 fiind de 25,5% si datorandu-se diversificarii sortimentelor de geam izolant avand in componenta sticla securizata si laminata. La realizarea acestor rezultate, contribuie, in proportie de 90% realizarea geamului izolant, diferenta fiind reprezentata de operatiunile de prelucrare a sticlei si activitatile derulate in domeniul amenajarilor interioare, respectiv productia de usi, placari cu sticla, cabine de dus, compartimentari din sticla si balustrade. In procesul de executie a geamului izolant, utilizam ca materie prima diverse tipuri de sticla plana, de la producatori importanti, precum Saint-Gobain Glass Romania, AGC Glass, Guardian Glass sau Dekor Glass, prin intermediul carora configuram geam izolant duplex si triplex cu multiple functii (de control solar, acustic si termic, de siguranta/securitate sau decorativ). Tipurile de sticla pe care le utilizam frecvent in structura geamului izolant sunt: float, Low-E si 4S Evolution in varianta monolitica si laminata, Planistar Sun sau sticla colorata in masa. In acelasi timp, asiguram servicii de prelucrare termica si mecanica a sticlei, respectiv de securizare, imprimare, sablare, vitralii Cadram etc., cu o pondere de 9% din cifra de afaceri. In 2020 ne propunem sa achizitionam un echipament pentru prelucrarea sticlei prin slefuire, pentru a imbunatati calitatea produsului finit. De asemenea, promovam noile tipuri de sticla utilizate in configuratii de geam izolant cu eficienta termica - Low-E One. Printre cele mai solicitate produse pe care le comercializam se numara geamul izolant care are in componenta sticla securizata, laminata si de control solar, in structura triplex”, a precizat Valentin Sumanaru, administratorul companiei.
Activitatile de distributie ale firmei se deruleaza, in principal, in zona Moldovei, precum si in Transilvania, prin intermediul unui showroom propriu din Timisoara. Totodata, prin intermediul firmelor partenere, aproximativ 34% din produsele realizate ajung la export. Informatii suplimentare, la www.moldoglass.ro
 
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
rehau
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE