Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NACON INVEST: Crestere inregistrata pe segmentul tamplariei din aluminiu
NACON INVEST: Crestere inregistrata pe segmentul tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2018 06:00
In activitatea companiei Nacon Invest, activa in domeniul tamplariei termoizolante, ponderea executiei tamplariei din aluminiu s-a majorat anul trecut atingand nivelul de 80% din cifra totala de afaceri, procent care se repartizeaza, in mod egal, intre executia de ferestre/usi si pereti cortina. „Pe acest segment de activitate, detinem o capacitate de productie de 1.500 mp/luna si nu intentionam sa derulam programe suplimentare de extindere in 2018. Continuam sa colaboram cu furnizorul nostru traditional Schuco si cu mai multi producatori de geam termoizolant, iar distributia o asiguram tot in mod direct, prin intermediul celor doua puncte de lucru din Constanta si pe pietele externe din Franta si Belgia, unde exportam aproximativ 30% din productia totala de ansambluri termoizolante. Activitatea este completata de executia de ansambluri din PVC si de realizarea fatadelor ventilate”, a declarat Ovidiu Cartoafa, administratorul firmei.
In ceea ce priveste conditiile economice care ar putea influenta piata, acesta considera ca anul 2018 este caracterizat de un climat propice pentru desfasurarea in conditii optime a livrarilor. „Numarul proiectelor de birouri este satisfacator, la fel si cel al imobilelor cu destinatie rezidentiala la care se solicita ansambluri din aluminiu. Unul dintre cele mai importante dintre acestea, in care suntem implicati, este reprezentat de Orhideea Towers, din Bucuresti, chiar daca nu am reusit sa adjudecam anveloparea generala. Pe un asemenea fond, din punct de vedere al rezultatelor financiare, mizam anul acesta, ca de obicei, pe o majorare de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, dupa ce, in 2017, ne-am mentinut incasarile la valoarea de 6,1 milioane de lei, inregistrata in 2017”, a adaugat oficialul companiei. Firma Nacon Invest isi desfasoara activitatea pe plan national. Informatii suplimentare, la www.nacon.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left