Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


INVEST PROD SRL

INVEST PROD SRL

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 2, DN3 Constanta-Pantelimon, Pantelimon, Judet Ilfov
Telefon: 021/351.01.68, 021/351.01.69
Fax: 021/300.74.08
E-mail: office@investprod.ro
Web site: www.investprod.ro
Domenii: Pereti cortina & placari | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu | Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
Producator tamplarie din PVC, aluminiu si lemn stratificat, pereti cortina; fatade ventilate din materiale compozite.
Prezentare companie/institutie
INVEST PROD: Orientare spre calitate si eficienta energetica
 
 
 
 
 
 
Manuela Merisca (50 de ani)
Functia/Firma: administrator, Invest Prod;
Experienta profesionala: 22 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Invest Prod a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de doua milioane de euro, iar datele aferente primului semestru al exercitiului financiar in curs indica o crestere secventiala semnificativa a vanzarilor, pe fondul instalarii unui trend crescator in bransa locala a ferestrelor.
 
- Cum au evoluat relatiile de afaceri cu principalii furnizori de materiale?
- Pe segmentul profilelor din PVC promovam serii noi, dintre care se remarca sistemul KBE 88, de la Profine, ce poate fi echipat cu geam termoizolant triplustratificat. Colaboram in continuare cu Alukönigstahl (seriile AWS 70/90), Reynaers, Exalco si Alumil. Geamul termoizolant este furnizat de Delta Glass, Valras Prod si Spidrom. Derulam parteneriate cu firme precum Marazzi Pazo Grup, Porcelaingres, Geplast si Steelmet pentru furnizarea de materiale necesare pentru fabricarea fatadelor ventilate (piatra naturala sau compozita, aluminiu compozit, Eternit, Trespa etc.). Relatiile de afaceri au fost permanent caracterizate prin corectitudine a tuturor partilor implicate, abordare necesara pe o piata in care cerintele de calitate sunt in crestere, ceea ce determina o evolutie similara a costurilor. Din pacate, termenele de plata se prelungesc nejustificat de mult, iar garantarea se realizeaza mai ales prin instrumente de plata - domeniu in care bancile dau dovada de o anumita relaxare, mai ales atunci cand este vorba despre finantari ale activitatii curente.
- Care sunt principalele piete externe pe care le abordati?
- In prezent, derulam operatiuni de export in Franta si Belgia, iar la sfarsitul lui 2015 ne vom extinde inclusiv in Germania. Pe pietele occidentale, cererea este orientata spre ansamblurile din PVC si aluminiu dotate cu geam triplustratificat, caracterizate prin performante tehnice ridicate, in special in ceea ce priveste gradul de termoizolare.
- Enumerati principalele proiecte la care ati participat in ultima perioada.
- Am executat lucrari specifice la cladirile de birouri din str. Enescu nr.11 (P+12) si din Calea Dorobanti nr. 43 (P+5), la imobilele rezidentiale P+5 amplasate pe strazile Romulus, Mamuleanu, Eufrosina Popescu, Dr. Ganovici, Zagazului, Madrigal, vilele Amber Gardens - Otopeni, pentru extinderea sediului companiei Blum - Austria (Otopeni), la unitati de invatamant (extinderea Scolii Americane, scolile Anton Pann, Dunarii, Balcescu), precum si la o serie de imobile rezidentiale unifamiliale din Bucuresti si Brasov. - Ce estimari aveti in legatura cu evolutia pietei in viitor?
- Tendinta generala este aceea de crestere a calitatii produselor promovate. Multi arhitecti de prestigiu (cum ar fi Marius Calin, Bogdan Anghelescu, Dan Butica s.a.) au inteles deja necesitatea promovarii conceptului de eficienta energetica si actioneaza in consecinta. De aceea suntem increzatori si avem convingerea ca vom participa si in viitor la realizarea unor cladiri speciale, cu grad ridicat de dificultate, respectand standardele impuse de furnizorii nostri externi.

INVEST PROD: Turnover of more than two million euro
Invest Prod Invest is one of the most important local companies specialized in the manufacture of curtain walls and PVC and aluminum thermal insulating joinery. Throughout the activity, the company participated at a series of nationally representative works, becoming a big competitor in the industry. Invest Prod ended 2014 with a turnover of two million euro, and for the first half of the current financial year has registered a significant sequential increase, amid the growing trend installed in the Romanian fenestration business. Today, the company continues the export operations in France and Belgium.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2015)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left