Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 28 Septembrie 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Polyclose 2020: Acoperisul devine tot mai mult o „extensie orizontala” a fatadei
Polyclose 2020: Acoperisul devine tot mai mult o „extensie orizontala” a fatadei
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 13 Ian 2020 07:23
Inovatia si noile sisteme au un rol central la Polyclose 2020, eveniment care a ajuns la cea de-a 19-a editie, ce se va derula la Flanders Expo din localitatea Ghent - Belgia, in intervalul 15-17 ianuarie a.c., dupa cum informeaza un comunicat al organizatorilor unuia din cele mai semnificative targuri europene pentru ferestre, usi, elemente de protectie solara, tehnologii de intrare si fatade.
Sisteme noi si inovatoare, tendinte de ultima ora, expozanti europeni reputati, pe scurt, „nou” si „inovator” sunt cuvintele-cheie ce pot defini expozitia Polyclose 2020, care isi deschide portile miercuri, 15 ianuarie 2020, la ora 9:30. Accesul este gratuit pentru profesionistii din sector, pe baza inregistrarii online.
Piata de ferestre, usi, jaluzele, sisteme de fatade si tehnici de acces este marcata de inovatie. Optimizarea cladirilor si a altor categorii de constructii a devenit o tendinta tot mai vizibila in domeniu, datorita standardelor din ce in ce mai stricte de energie si siguranta, precum si digitalizarii procesului de constructii. Mai mult, vizitatorii Polyclose vor remarca faptul ca, in prezent, se acorda o importanta tot mai mare gradului de finisare si integrarii de-a dreptul invizibile a elementelor de constructie, in principal a ansamblurilor de tamplarie sau sistemelor de fatada.
Designul ferestrelor si usilor, dimensiunea, functionalitatea, combinatiile cu sistemele de protectie solara, au o influenta din ce in ce mai mare in arhitectura moderna. Fatadele traditionale sunt inlocuite cu fatade vitrate nu numai in orasele mari, dar si in mediul rural, mai ales in ultimii ani. Acoperisul traditional inclinat este inlocuit cu un acoperis plat. S-ar putea spune ca acoperisul nu mai este situat in zona superioara a fatadelor, ci intre ele. Acoperisurile devin astfel o extensie orizontala a fatadei si a elementelor de fatada ale cladirilor contemporane. Acest lucru asigura, in mod natural, mai multe posibilitati pentru optimizarea instalarii si a randamentului sistemelor generatoare de energie din surse neconventionale.
Timp de trei zile, peste 250 de expozanti europeni isi vor etala inovatiile in fata a mai mult de 14.000 de vizitatori, dintre care 25% sunt din zona Benelux. Polyclose reuneste sub acelasi acoperis toate elementele de anvelopare a unei cladiri. Acest targ ofera o imagine de ansamblu asupra pietei europene de tamplarie si a segmentelor sale conexe. Expozantii sunt preponderent activi in urmatoarele sectoare: controlul accesului, profile de aluminiu, sisteme de aluminiu, automatizari, sisteme biometrice, acoperiri, sisteme de usi, fatade, porti, sticla si accesorii, feronerie, incuietori, masini si echipamente, plase de protectie impotriva insectelor, profile din PVC, sisteme din PVC, jaluzele, sigilanti, software, sisteme din otel, elemente de protectie solara, scule si sisteme de ventilatie.
„Incepand cu iulie 2019, cu mai mult de sase luni inainte de inceperea targului, 95% din spatiile disponibile pentru de standuri au fost deja ocupate. In acest an, primim din nou, in calitate de gazde, un numar foarte mare de companii germane, italiene si olandeze”, a declarat Guy Martens, organizatorul targului.
La randul lor, vizitatorii profesionisti ai Polyclose sunt activi in urmatoarele sectoare: aluminiu si prelucrarea sistemelor din PVC, birouri de arhitectura si proiectare, automatizare si control al accesului, antreprenoriat si executie a lucrarilor de constructii, procesarea sticlei si vitrajelor, tamplarie, sisteme de securitate, protectie solara si rulouri, ventilatie, ferestre si usi.
 
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
rehau
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
deceuninck_belgium
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE