Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home
PRO CONFORT: Activitate axata pe proiecte de reabilitare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Feb 2013 10:18
La inceputul acestui an, in cadrul companiei Pro Confort, din Bucuresti, specializata in proportie de 85% din totalul activitatii in executia de tamplarie din PVC, se lucreaza la finalizarea unui proiect de investitii demarat in 2012, ce a constat in alocarea a aproximativ 100.000 de euro pentru constructia unei hale de productie, ce urmeaza sa fie utilata in cursul lui 2013. De asemenea, este vizata relansarea activitatilor de export si axarea pe proiecte din cadrul programului national de reabilitare termica, in 2012 acestea constribuind cu aproximativ 70% la incasarile totale.
 
Aurel Manaila, reprezentant al Pro Confort Production: „Pentru 2013, vizam, de asemenea, o mentinere a trendului ascendent al incasarilor, dupa ce, in 2012, cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere de 30% fata de nivelul de 16,4 milioane de lei consemnat cu un an in urma. Avem, totodata, in vedere imbunatatirea vanzarilor si diversificarea ofertei si speram intr-o usoara revigorare a evolutiei domeniului chiar daca in cazul proiectelor de reabilitare, pe care le vizam in principal, lucrarile au fost contractate in 2012. Pe segmentul proiectelor finantate din fonduri private, ne adresam, preponderent segmentului rezidential, si mai putin celui de birouri. In afara de obiectivele la care livram si instalam direct usi/ferestre, dar si glafuri si sisteme de umbrire prin intermediul a aproximativ 25 de echipe de montaj, distributia se realizeaza prin intermediul celor doua showroom-uri proprii si al unei retele care cuprinde 40 de dealeri, repartizati pe intreg teritoriul tarii. Cele mai numeroase comenzi se concentreaza, in continuare, in zona Capitalei si, spre deosebire de anul trecut cand beneficiarii optau in proportie foarte mica pentru modele din gama premium, in 2013 cererea este polarizata atat catre produse economice, cat si spre cele de lux. Totodata, cele mai numeroase comenzi vizeaza modele albe (solicitate cu precadere in cadrul programului de reabilitare termica), insa am avut numerose solicitari pentru modele in nunate de gri, albastru, portocaliu sau imitatie lemn (nuc, mahon, stejar etc.). In procesul de executie utilizam profile Gealan, feronerie Roto si geam termoizolant realizat in regie proprie sau furnizat de alte firme (Vispesti Prod, Agoterm etc.) si dispunem de o capacitate de fabricatie cuprinsa intre 200 - 250 unitati/zi”.
 
2021-video-fer
SISECAM
RT
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza