Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
PRO CONFORT: Crestere de 40% a cifrei de afaceri
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Feb 2012 10:16
Compania Pro Confort, specializata in fabricarea de tamplarie din PVC (cu o cota de 85% din vanzarile totale), precum si a accesoriilor - rulouri si plase de protectie impotriva insectelor (15%), livreaza produsele proprii la nivel national, prin intermediul a doua showroom-uri si parteneriatelor cu peste 45 de dealeri. De asemenea, in 2011 a derulat operatiuni de export in Italia, ca urmare a stabilirii unor colaborari specifice.
 
Aurel Manaila, reprezentant al Pro Confort: „Pe segmentul realizarii de tamplarie din PVC, dispunem de o capacitate de fabricatie de aproximativ 200 - 250 unitati/zi, nivelul respectiv fiind atins in urma investitiilor sustinute si a extinderii echipei de lucru in anul 2011. In procesul de fabricatie utilizam profile Gealan, feronerie Roto si geam termoizolant realizat in regie proprie sau furnizat de terti, dintre care se remarca firmele Vispesti Prod, Agoterm, Stiterm etc. Livrarile se efectueaza cu precadere catre proiecte de reabilitare termica (avand o pondere de 60% din vanzarile totale), cu precadere in Capitala. Pentru indeplinirea comenzilor de acest tip, dispunem de 17 echipe specializate in montaj si de alte 5 grupe ce se ocupa de instalarea glafurilor. Evolutia optima a activitatii ne-a permis, anul trecut, sa obtinem o majorare de aproximativ 40% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 9,3 milioane de lei consemnat in 2010. Pentru 2012 ne-am propus o crestere cuprinsa intre 25% si 30%a veniturilor si consideram ca obiectivul este tangibil, intrucat avem contracte aflate deja in derulare si speram si intr-o recuperare a pietei constructiilor. De asemenea, consideram ca bransa de ferestre are premise optime de dezvoltare, intrucat segmentul imobiliar autohton se confrunta cu un deficit de locuinte. In 2012, consideram ca domeniul specific de activitate va fi caracterizat de o usoara crestere si speram ca aceasta sa se mentina si pe termen lung”.
 
rehau
TSV
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza