Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home
PRO CONFORT: Relansare a proiectelor rezidentiale din Ilfov
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Ian 2014 16:18
Pentru 2014, managerii companiei Pro Confort si-au stabilit ca principal obiectiv strategic cresterea vanzarilor, in acest scop fiind consolidata echipa de vanzari si stabilindu-se deja contacte cu importanti dezvoltatori imobiliari. Potrivit datelor firmei, indeplinirea tintelor pentru 2014 este tangibila, intrucat sunt deja in derulare contracte importante, iar pentru anul in curs este posibila o relansare a proiectelor rezidentiale din judetul Ilfov.
 
Aurel Manaila, reprezentant al Pro Confort: ”Revigorarea constructiilor pe care speram sa ne bazam in 2014 este determinata de faptul ca, in 2013, am observat o usoara revenire a investitorilor in Romania. In prezent, cele mai numeroase comenzi pe care le indeplinim provin din Capitala si zonele limitrofe si sunt directionate catre proiecte de reabilitare termica (avand o contributie de 50% din incasarile totale). Aria proprie de distributie s-a extins la nivel national (prin intermediul a doua showroom-uri proprii si parteneriatelor cu peste 40 de dealeri), precum si la export, operatiunile de acest tip fiind demarate in 2013. In prezent, detinem 16 echipe specializate pentru de montaj si alte trei pentru instalarea glafurilor de exterior/interior, iar ponderea comercializarii tamplariei din PVC in totalul afacerilor se situeaza la aproximativ 90%, diferenta constand in vanzarea de rulouri si plase de protectie impotriva insectelor. Pe segmentul realizarii ansamblurilor din PVC, dispunem de o capacitate de fabricatie de aproximativ 200 - 250 unitati/zi, nivelul acesta fiind atins in urma investitiilor sustinute si a reorganizarii tuturor activitatilor. In procesul de fabricatie utilizam profile Gealan, feronerie Roto si geam termoizolant realizat in regie proprie sau furnizat de colaboratorii nostri, printre care se afla Vispesti Prod, Agoterm, Glass Design etc.”.
 
SISECAM
RT
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza