Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home
ROCA Industry a achizitionat 70% din capitalul social al companiei Workshop Doors
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 21 Aug 2023 10:45
Conducerea Roca Industry HOLDINGROCK1 SA informeaza piata asupra faptului ca Eco Euro Doors, filiala a Roca Industry, a semnat contractul de vanzare-cumparare pentru achizitia a 70% din capitalul social al Workshop Doors, companie infiintata si organizata conform legilor din Romania. Roca Industry a informat piata cu privire la stadiul avansat al negocierilor pentru achizitia Workshop Doors in luna iulie a acestui an.
Workshop Doors este o societate activa din anul 2009 pe piata usilor de interior din regiune, avand doua facilitati de productie, in Reghin si Petelea. Cu 184 de angajati si o cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro (la finalul anului 2022), compania exporta un procent considerabil din productia proprie.
Achizitia Workshop Doors este in linie cu strategiile Roca Industry si EED si cu planurile de dezvoltare ale acestora. Aceasta vine cu numeroase beneficii pentru ambele companii, inclusiv ca urmare a unor sinergii care pot fi folosite pentru optimizarea costurilor, cresterea capacitatii de productie, diversificarea gamelor cu produse noi si competitive, acoperind toate segmentele de pret si asigurand o oferta variata de produse disponibilia atat pe piata din Romania, cat si pe cele externe.
Finalizarea tranzactiei se va realiza pana la finalul anului 2023, moment la care va avea loc si transferul dreptului de proprietate. De asemenea, in conformitate cu termenii si conditiile tranzactiei, EED are posibilitatea achizitionarii unui pachet suplimentar de 30% din partile sociale emise de Workshop Doors.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left